« Život
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
EHH

Što se radi na Facebooku nakon prekida?

Facebook je mjesto na kojem će se današnje mlađe generacije pokušati smiriti i utješiti nakon prekida, no nekima to neće poći za rukom

Facebook je mjesto i tuge i utjehe
Facebook je mjesto i tuge i utjehe (Arhiva)
Više o

Facebook

,

prekid veze

,

veza

,

status na Facebooku

Facebook je počeo igrati sve veću ulogu u vezama, pa se tako razvila cijela grana pročavanja ponašanja navika na Facebooku. Osim što sam Facebook proučava navike svojih posjetitelja ne bi li im što uspješnije servirao reklame, to rade i znanstvenici, više ili manje ozbiljni.

Tako se već saznalo da je potrebno tek nekoliko sati nakon prekida da bi osoba koja ga je uzrokovala promijenila status u "slobodan", dok će ona druga na to čekati i tri dana, dijelom i zbog nade da prekid nije konačan.

>> Istjerajte Facebook iz vaše veze >>

No, kad stvari legnu na svoje mjesto i svi uvide da od nastavka veze/braka nema ništa, prvo će na Facebooku potražiti osobe u koje su nekad bili zaljubljeni.

Kako je očito da nakon prekida ljude puca nostalgija, sljedeći korak je traženje starih prijatelja koji su im bili sjajni u jednom razdoblju života, no nakon toga su jednostavno izgubili kontakt.

>> Nekad i sad: prekidi veze prije i poslije Facebooka >>

Surfanje Fejsom bez nekog posebnog razloga pretvorit će se u glavnu zabavu, sve u nadi da će im neke vijesti ili objave frendova odvući pažnju s njihovog lošeg psihičkog stanja i boli zbog prekida. 

Nakon prekida mnogi se i navuku na neke od silnih igrica koje se na Facebooku mogu igrati satima, a kad se sve zbroji i oduzme, većina na kraju priznaje da visi na profilu bivšeg partnera prateći pozorno sve promjene.

>> Kako Facebook zna da ste sretno zaljubljeni >>

Prilično jadno, nije li?

15.10.2014. 18:18:15
Novi komentar
nužno
nužno