« Seks
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
NO NO

Što se nikako NE radi nakon seksa

Nakon seksa parovi bi trebali ostati još neko vrijeme zajedno u krevetu, zagrljeni i mazeći se kako bi iskoristili blagodati oksitocina

Nakon seksa treba se maziti
Nakon seksa treba se maziti (Shutterstock)
Više o

seks

,

maženje nakon seksa

,

ponašanje nakon seksa

Sto ljudi, sto ćudi - u svemu, pa tako i u seksu, no ako ne razmišljate o tome možete izvršiti prilično loš utjecan na osjećaje partnera ili partnerice, pa se vrijedi podsjetiti na najčešće pogreške koje se rade nakon seksa.

Recimo, jurnjava u tuš nakon seksa pokazuje odbojnost prema partneru koji će to protumačiti kao želju da skinete sve tragove sa sebe. Uživajte još malo, opustite se ...

Zaspati nikad nije dobro, osim ako baš oboje niste stvarno dali sve od sebe u nekom maratonskom seksu. Ipak, žene trebaju zapamtiti jednu stvar - muškarcima se nakon seksa stvarno spava jer im je takva kemija organizma, ne zato što su bezosjećajne svinje.

Svratiti u kuhinju po kakav zalogaj nakon seksa zapravo i nije loša stvar, no jedino u slučaju da pričekate barem deset minuta u zagrljaju partnera, a ne da se istog trena dignete i krenete. Jednako kao i s tuširanjem, i to odaje dojam odbojnosti.

Naravno, nemojte nekoga zvati odmah nakon seksa, jer stvarno nema tako važne stvari da se ne bi mogli strpiti barem pola sata. 

I to je uglavnom to, ostanite s partnerom u zagrljaju neko vrijeme i uživajte zajedno ...

11.05.2015. 22:15:00
Novi komentar
nužno
nužno