« Žene
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
ONE ZNAJU

Što rade vrlo privlačne žene?

Privlačnost je, to smo odavno utvrdili, vrlo raznolik pojam koji ovisi o raznim faktorima, no ovih nekoliko karakteristika zajedničko je svim privlačnim ženama

Kako se ponašaju stvarno privlačne žene
Kako se ponašaju stvarno privlačne žene (Arhiva)
Više o

žene

,

osobnost

,

privlačnost

,

karakteristike

Privlačne žene imaju neki svoj stil i karakteristike koje ih čine toliko poželjnim, iako se na prvi pogled prema njihovim navikama ne bi reklo da će uzrokovati toliku popularnost među muškim spolom.

Primjerice, privlačne žene ne ulaze prebrzo u intimne odnose. One uživaju u ljubavi, no intimnost s novim partnerom će pričekati da ona odluči tako, i tu nikakvo nagovaranje ne može pomoći - odluka je samo i isključivo njena.

S druge strane, one su strastvene u svemu što rade - predaju se u potpunosti muškarcu, hobiju, poslu ... Jednostavno, rade samo ono što im donosi užitak i zabavu, a upravo im takav stav pomaže da uvijek pronađu posao koji im u potpunosti odgovara. Strast izbija iz svakog njihovog čina i to je ono što privlači druge ljude.

Još jedna od važnih karakteristika je da ne popuštaju pritisku - neće nikad ići grlom u jagode, a još manje se povinovati nekim modnim ili društvenim diktatima koji bi ih pretvorili u klonove.

To je moguće iz razloga što su emocionalno stabilne - ženstvene i smirene, znaju kako kontrolirati osjećaje i da sreća dolazi iznutra. Svoje će emocionalne potrebe zadovoljavati iz raznih izvora, tako da ne mogu postati ovisne o muškarcu i njegovim hirovima.

Za kraj, poznaju svoje granice - vrlo jasno i artikulirano izražavaju svoje stavove o svim aspektima života, od posla, braka, djece do seksa i ne zahtijevaju ništa više od dosljednog poštovanja njihove osobnosti.

Sve skupa, vrlo privlačno, nije li? 

17.10.2015. 19:55:00
Novi komentar
nužno
nužno