« Život
objavljeno prije 9 godina
NAUČITE

Što rade sretni parovi?

Znate onaj par koji je uvijek nasmiješen, veseo i gleda se zaljubljeno i nakon deset godina? Ne, nisu Jehovini svjedoci, samo imaju par sjajnih navika

Koja je tajna?
Koja je tajna? (Arhiva)
Više o

brak

,

veza

,

parovi

,

sretan brak

,

zaljubljeni par

Što rade da su tako sretni, pitanje je koje si je u životu postavila gotovo svaka osoba koja je vidjela par koji se zajedno veselo smije, drži za ruke i izgleda zaljubljeno. Dobro pitanje, zapravo, jer za razliku od većine parova, imaju neke vrlo zdrave navike.

Tako, recimo, idu na spojeve - jednom tjedno, unatoč svim obavezama, djeci i ostalim ograničavajućim okolnostima, pronalaze vremena samo za sebe u kinu, na večeri, u šetnji parkom ... svejedno, zapravo, jedno je važno da su sami.

>> Jednostavan recept za sretan brak >>

Uz to, oni svaki dan razgovaraju. Da, i vi isto, ali ne na jednak način, vjerojatno. Popričaju o tome kako im je prošao dan, razmijene informacije za koje znaju da će partnera zanimati, prokomentiraju nešto što im je zajedničko - ne ograničavaju se na hranu, posao, djecu i obitelj.

>> Boca vina tjedno za sretan brak >>

Naravno, i takvi se parovi svađaju, no to nije velika drama - njima je potpuno jasno da je ponekad netko lošije volje i sve mu/joj ide na živce, a i te svađe uvijek završe nečim konstruktivnim, a ne destruktivnim.

>> 7 sastojaka za sretan brak >>

Kad se tome dodaju zajednički hobiji - bilo to trčanje, bicikliranje, obilaženje sajmova starina, čitanje knjiga, gledanje filmova ... brak ostaje ono što bi trebao biti - zajednica dvoje ljudi koji se vole i poštuju.

21.05.2015. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno