« Žene
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
HE HE

Što rade muškarci kad ih žene ne vide

Muškarci se, gotovo u pravilu, trude ponašati onako kako to društvo očekuje od njih - muški, no zapravo nisu toliko različiti od žena

Teško je pronaći muškarca koji će odbiti koktele
Teško je pronaći muškarca koji će odbiti koktele (Arhiva)
Više o

muškarci

,

ponašanje

,

muški poslovi

Iako su odgajani da "dečki ne plaču", i muškarci to rade. Ne baš tako često kao žene, sigurno ne tako javno, ali suza im iz oka kane za puno manje od višestrukog otvorenog prijeloma potkoljenice.

Jednako tako, kad dođu u goste, od domaćina će zatražiti da stavi na stol neko muško piće ako je u ponudi samo vermouth ili neki likeri, no ako se baš miješaju kokteli s kišobrančićima tipa Delboyevih, neće odbiti ... naručit će i drugi za maksimalno deset minuta.

Romantične komedije također su jedna od stvari od kojih muškarci ne zaziru, dapače. Jest da ćete ga morati nagovarati danima da ode s vama pogledati nešto pinky i vrckavo, ali on će na kraju priznati.

Naravno, to je zato što tamo glume dobri komadi u kratkim haljinicama koje može mirno gledati bez da mu prigovarate. I da, kad okrene glavu da protrlja oko, to nije kokica koju mu je neobazrivi klinac iz reda ispred ubacio u oko nego suzica koju jednostavno mora sakriti.

Za kraj - kad ustanovite da se vaše kremice misterizno same od sebe troše, budite pametni - najskuplje sakrijte negdje gdje ih on neće pronaći. Jer i on bi izgledao lijepo ...

10.11.2016. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno