« Žene
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
ZAPAMTITE :)

5 pravila iskusnih žena

Kada zrela žena izlazi s muškarcem, ona se zna usprotiviti ako joj ne odgovara predloženo vrijeme ili mjesto, a to je samo jedna stvar ...

Što sve znaju prave žene
Što sve znaju prave žene (Arhiva)
Više o

samopouzdanje

,

žena

,

iskusna žena

Žene, baš kao i muškarci, moraju proživjeti određene godine "na tržištu" kako bi stekle iskustvo i znale što trebaju raditi i što mogu očekivati od suprotnog spola kad su u pitanju romanse, pa evo 5 pravila koje iskusne žene slijede:

Ne čekaju na pozive muškaraca ili njihove poruke - ako muškarac ne zove, iskusna žena zna sama procijeniti je li vrijedan da ga sama nazove ili da ga izbriše iz svojih kontakata. Ona ne čeka, već sama poduzima korake. 

Ne libe se reći što im se ne sviđa - trpjeti zbog „mira u kući" nije njezin stil. Zrela žena ne želi opterećivati muškarca stalnim prigovaranjima, ali postoje neke stvari koje su joj važne, i o kojima ne želi šutjeti. Ako on vozi 160 kilometara na sat, a žena se boji za svoj život, to će mu reći jasno i glasno. 

Ne miješaju seks i ljubav - seks može biti povezan s ljubavlju, ali ne mora imati nikakve veze s tim. Ljubav za žene može značiti različite stvari. Primjerice, kada on šuti u rano jutro, jer ona ne voli buku u jutarnjim satima. Kada on zapamti koliko šećera stavlja u kavu, ili da treba promijeniti gumicu na instalacijama za vodu.

Ne opravdavaju muškarce koji zaborave važne datume - ljudi koji su škrti sa svojim novcem, obično su škrti i sa svojom pažnjom i vremenom. Zato zrela žena ne opravdava muškarca koji joj zaboravi kupiti poklon za rođendan ili neku važnu obljetnicu. U ljudskoj je prirodi da želimo razmaziti ljude do kojih nam je stalo, pa oni koji ne žele uložiti napor, očigledno nisu ni zainteresirani, te na njih ne treba trošiti vrijeme. Zbog ovih osobina i navika oba spola najčešće prekidaju vezu. 

Znaju izraziti svoje mišljenje - kada zrela žena izlazi s muškarcem, ona se zna usprotiviti ako joj ne odgovara predloženo vrijeme ili mjesto. Ako muškarac nema vremena ni želje ugoditi joj, to je znak da nije niti zainteresiran za nju.

Eto ... ukratko!

09.11.2016. 21:34:00
Novi komentar
nužno
nužno