« Život
objavljeno prije 12 godina
PREPOZNAJTE IH

Što psi govore o seksualnom životu njihovih vlasnika

Ljudi biraju pse prema ukusu, a pasmina koja im se sviđa puno govori o tome kakve su osobe, te jesu li vrijedni vašeg truda

Fotografija vijesti
Više o

psi

,

ljubav

,

seks

,

muškarci i žene

,

vlasnici pasa

,

karakter

,

pasmine

Sviđaju vam se pudlice ili ste ipak više ljubitelj zlatnih retrivera? Možda ste pak ljubitelj snažnih rotvajlera ili volite razigrane beaglove? Dobro razmislite jer bi vas vaš odgovor mogao koštati sljedećeg spoja i sreće u ljubavnom životu.

Kreatori aplikacije Klooff za iPhone proveli su anketu između više od tisuću vlasnika pasa i kako bi utvrdili što izbor kućnog ljubimca, odnosno pasmine govori o ljudima i njihovim ljubavnim interesima.

Istraživanje je otkrilo da žene smatraju kako će muškarce privući s zlatnim retriverima, labradorima, chihuahuama, pudlicama i beaglovima. Kada se momke pita njima se sviđaju sve pasmine retrivera i sukladno time im se jako dopadaju djevojke koje se brinu o jednome takvom psu. S druge strane, žene koje imaju chihuahuae i pudlice momci doživljavaju kao "zgodne, glupe i zahtjevne".

Ženama se jako sviđaju momci koji imaju njemačke ovčare, zlatne retivere, labradore, sibirske huskije i francuske buldoge. Djevojkama su muškarci koji imaju retrivere i njemačke ovčare "izvrsni očevi", a vlasnici huskija oličenje muškosti.

Tipovi koji imaju buldoge, boksere i rotvajlere spadaju u isti koš kao i djevojke s chihuahuama - donekle privlačni, no slabijeg intelekta. Vlasnike pit bulla žene doživljavaju kao "ljigave i sumnjive" tipove.

Ako imate jednu od navedenih pasmina nemojte se previše uzrujavati zbog navedenih i potencijalno uvredljivih karakterizacija jer je ipak riječ o neznanstvenoj studiji te stavu i mišljenju brojnih ljudi.

25.06.2012. 10:00:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    segor19871211
    25.06.2012. 10:50
    njemački ovčar ♥
Novi komentar
nužno
nužno