« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
SAVJETI

Što pravi gentleman neće raditi u vezi

Pravi će gentleman znati, prihvatiti, cijeniti i uvijek poštivati sve vaše vrijednosti bez potrebe da mu ih morate dokazivati

Pravi gentleman zna :)
Pravi gentleman zna :) (Arhiva)
Više o

veza

,

ponašanje

,

Gentleman

,

gospodin

Biti gentleman mnogima nije lako. Jer neke stvari i neki aspekti ponašanja duboko su urezani u muški mozak i nakon izvjesnog vremena to mu postaje normalni stil života. Bez obzira da li se to odnosi na stalno provjeravanje partnerice i iskazivanje nepovjerenja i nepoštivanja ili onog najgoreg fizičkog i emocionalnog zlostavljanja.

Gentleman nikad neće omalovažavati izgled dame

Bez obzira radi li se o višku kilograma, kosi ili šminki pravi gospodin poštuje svoju partnericu kakva jest. Svojevrsna kritika fizičkog izgleda eventualno se može uputiti ukoliko je zdravlje bolje nam polovice ugroženo. Ali i to je prilično riskantan potez. Ukoliko muškarac stalno gunđa oko nečega, onda se to može pročitati kao potreba za kontrolom i oblikovanjem partnerice prema svom ukusu. Gospođe put pod noge ako naletite na takvoga.

Gentleman nikad neće ugroziti vašu privatnost

Kažu da u zdravoj vezi nema potrebe za skrivanjem ičega među partnerima. Ipak se ne bi složili s tom tezom jer svatko od nas, bez obzira na stanje veze ima potrebu imati svoj mali kutak privatnosti koji je namijenjen samo za njega, odnosno nju. Stoga gentleman će poštivati taj vaš mali kutak u bilo kom trenutku.

Gentleman nikad neće obeshrabriti partnericu

Dakle, pouzdan i od povjerenja partner će vas podržati u vašim planovima, željama. Nikada vas neće obeshrabriti ili vrijeđati. Ali imajte na umu da će vas još bolji partner upozoriti i savjetovati ukoliko su vaši planovi možda malo iskrivljeni ili bi vam mogli naštetiti.

Gentleman će prepoznati vaše vrijednosti bez potrebe za dokazivanjem

Ukoliko imate potrebe dokazivanja same sebe vašem partneru, vrijeme je da razmislite o promjeni partnera. Pravi će gentleman znati, prihvatiti, cijeniti i uvijek poštivati sve vaše vrijednosti bez potrebe da mu ih morate dokazivati.

Sve savjete pročitajte na portalu Gentleman.hr

07.09.2016. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno