« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
HE HE

Što prave žene traže u muškarcima?

Znamo da je prvi dojam koji ostavimo na damu iznimno bitan, ali postavlja se pitanje što ona točno traži i gleda u tih prvih nekoliko sekundi ili minuta

Znate li što se traži? :)
Znate li što se traži? :) (FreeDigitalPhotos)
Više o

žene

,

muškarci

,

prvi dojam

Dobar posao, odnosno razvijen poslovni status, ukupna atraktivnost uz dobro njegovan i odabran stil samo su neki od elemenata kojima ćemo privući pažnju buduće nam dame. No, što je ono prvo što žene gledaju odnosno primjete kod muškaraca i koji su to elementi koji će biti presudni za daljnje korake?

Znamo da je prvi dojam koji ostavimo na damu iznimno bitan, ali postavlja se pitanje što ona točno traži i gleda u tih prvih nekoliko sekundi ili minuta? Zlata vrijedno pitanje.

Ljudi iz Men's Health časopisa kažu da znaju odgovor na to pitanje, a što je navodno potvrdila i znanost. Pa da otkrijemo tu tajnu.

Kad primjerice šećemo ulicom, gradom ili bilo kojom drugom lokacijom, lokacija sad nije toliko bitna, i prođemo kraj žene prvo što ona primjećuje na nama su oči. Zatim spušta pogled prema usnama odnosno traži smješak. Sljedi procjena visine i na kraju baca pogled na ruke, šake. Sve te radnje se paralelno događaju u nekoliko sekundi, ali prema tom redosljedu važnosti.

Iako izgleda površno i prilično "plitko" to su sve radnje koje se događaju prije bilo kakvog daljnjeg upuštanja u bilo kakav odnos s nama. Nemojte krivo shvatiti, ali ovo je tipično ponašanje životinja, ptica, pa čak i kukaca kada pripadnik muške populacije treba fizičkom atraktivnošću privući pripadnicu ženske populacije.

Ipak atraktivnost nije jedino što traže u nama.

Što zapravo traže pročitajte na portalu Gentleman.hr

09.11.2016. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno