« Žene
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
MMM

Što neodoljivo privlači muškarce

Što žene čini privlačnim muškarcima? Nije samo ljepota, naravno, radi se o misterioznosti, neovisnosti, stilu i pristupačnosti

Što žene čini privlačnim
Što žene čini privlačnim (Arhiva)
Više o

žene

,

neovisnost

,

muškarci

,

stil

,

privlačnost

,

pristupačnost

Privlačnost je prilično individualna stvar, no svaka žene određenih karakteristika privući će velik broj muškaraca različitih sklonosti. Koji su ključevi privlačnosti?

Na prvom je mjestu stil, no ne onaj koji primjećuju raznorazni modni mačci, nego način na koji hodate, ženstvenost i kosa - to im je privlačno bez obzira na boju kose i jesu li dobro uparene cipele i torbica.

Neovisnost se primjećuje u stavu i nastupu, vjerovali ili ne, muškarci će odmah primjetiti je li žena ovisna o nekome financijski ili ne. Žena koja jasno daje do znanja da ne ovisi o tuđem mišljenju ili financijskoj potpori privlačni poglede kao magnet.

Misteriozne žene privlačnije su od onih koje odmah otkrivaju sve o sebi - one koje daju inormacije na kapaljku, ponekad i u zagonetkama jednostavno će zaintrigirati svakog muškarca koji razgovara s njima.

Pristupačnost je još jedan od ključeva privlačnosti - ako muškarca nije strah prići ženi jer se ne pravi nedostižnom, privlačnija je i od sramežljivih i povučenih.

Na kraju, naravno - seks. Seksipil imate ili nemate, možete se obući najizazovnije, no ako nemate to nešto u sebi, uzalud vam posao ...

21.06.2015. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno