« Život
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
DRAGI, ČUJ ...

Što ne smijete prešutjeti partneru

Svaka se veza temelji na iskrenosti, no svi imamo neke svoje male tajne, a evo par njih koje obavezno moramo podijeliti s partnerom

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

žene

,

komunikacija

,

veza

,

muškarci

,

uspješna veza

,

prešućivanje

Temelj svake uspješne veze je iskrena komunikacija koja sprječava mnoge moguće probleme već na samom početku, no svatko od nas voli poneka imati svoje male tajne koje ne želi podijeliti s partnerom.

Sve dok su te tajne stvarno male i ne utječu na vezu, dobre su, no kad počnu izmicati kontroli, može doći do velikih poteškoća, pa čak i prekida inače sjajne veze. Stoga, evo nekoliko savjeta koje stvari žene ne bi nikako smjele prešutjeti svom partneru.

Za početak, problemi u krevetu mogu nastati od jednostavnog prešućivanja činjenice da ponekad niste raspoloženi za seks. Ako pustite partnera da vas nagovara ili to napravite preko volje, neće biti dobro niti njemu niti vama, a može potaknuti i razna pitanja. Zato, lijepo raspalite ravno u glavu - ne da mise i sve će proći u najboljem redu.

Kako ćete znati da ste našle pravog životnog partnera? Jednostavno, kad mu nakon nekoliko mjeseci zajedničkog života izložite svoje planove za budućnost koji uključuju i njega. Ako i sljedeće jutro bude pored vas u krevetu, pogodili ste u izboru, ako ne, spasili ste se većih problema. 

Upravo iz tog razloga trebate priznati partneru da ste našli drugoga koji vam više odgovara i s kojim mislite ozbiljno, jer svako odlaganje napravit će veliku štetu kako partneru, tako i vama. 

Također, vaš partner treba čuti iz vaših usta što vam se sviđa u životu, a što ne, kako ne bi sam donosio pogrešne zaključke na temelju vaših maglovitih odgovora. Ako sve lijepo stavite na stol, spasit ćete i sebe i njega nepotrebnih svađa oko stvari za koje ste vi mislili da ih je on shvatio, a on je mislio da je savršeno razumio.

U to spada i trošenje novaca, pa ako ste se zaigrali s karticom u shoppingu, najmanji je problem to ispaliti odmah s vrata i riješiti se toga, a ne poslije izvoditi mađioničarske trikove kako kućni budžet ne bi patio.

I, naravno, partneru trebate jednostavno reći da ponekad želite imati vrijeme koje ćete posvetiti samo sebi, bilo čitajući knjige, odlaskom na kraći put ili nešto slično. Kada sve to izložite, samo je stvar dogovora kako ćete se organizirati da oboje budete zadovoljni

15.09.2013. 20:02:00
Novi komentar
nužno
nužno