« Žene
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
ZNATE LI?

Što muškarci žele od žena na prvom spoju

Ako žene misle da je samo njima panika, varaju se - i muškarci bi rado neke stvari pojasnili i skinuli teret sa srca

Što se sve očekuje?
Što se sve očekuje? (Arhiva)
Više o

žene

,

prvi spoj

,

muškarci

,

očekivanja

Prvi spoj nije jednostavan, većinom iz jednostavnog razloga - rekli bismo ono što želimo, no jednostavno još uvijek nemamo dovoljno povjerenja u drugu osobu. Ako žene misle da je samo njima panika, varaju se - i muškarci bi rado neke stvari pojasnili i skinuli teret sa srca.

Tako bi muškarci željeli da žene predlože spoj prve, jer im nije jednostavno stalno prolaziti kroz agoniju mogućeg odbijanja. Moderni muškarci nemaju ništa protiv žene koja će ga pozvati na spoj, dapače!

>> Kako se ponašati na prvom spoju >>

Jednako tako, muškarci vole kad žene postavljaju pitanja ... naravno, ne samo o novcu i bivšim partnericama, već normalna, svakodnevna pitanja o životu i razmišljanjima. 

>> Poljubac na prvom spoju određuje duljinu veze >>

Muškarci obožavaju žene koje se zanimaju za njihove hobije. Ne nužno u detalje, ne morate znati nabrojati prvu postavu njegovog omiljenog nogometnog kluba, no imati barem ideju kako stoji u prvenstvu kupit će njegovo srce u trenu.

>> Nitko više ne želi čekati prvi spoj >>

I da, muškarci vole platiti račun na prvom spoju, ma koliki on bio. Ravnopravnost spolova je super stvar i većina je uvažava, štoviše, veselo će prihvatiti podjelu troškova u budućnosti, ali na prvom spoju, za njihovo je samopouzdanje vrlo važno da plate račun. 

25.11.2014. 20:02:00
Novi komentar
nužno
nužno