« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci
HE HE

Što muškarci zapravo traže na ženama

Ako mislite da muškarce jedino zanimaju fizički atributi, gadno ste se prevarili, jer prije njih ima puno drugih kriterija

Što je muškarcima najvažnije na ženi?
Što je muškarcima najvažnije na ženi? (Shutterstock)
Više o

žene

,

humor

,

veze

,

muškarci

,

privlačnost

,

poštovanje

Pitanje iz naslova ima prilično zanimljive odgovore, jer unatoč uvriježenom mišljenju da je na prvom mjestu fizički izgled, istina je zapravo upravo suprotna. Primjerice, pravi muškarci cijene ženu u koju mogu imati povjerenja i biti iskreni, jer će biti diskretna i prava partnerica.

Također, muškarci traže poštovanje, žele ženu koja ga neće omalovažavati, koja će biti konstruktivno kritična i neće ga vrijeđati, jer je takva osoba potrebna za kvalitetnu vezu.

Važan je smisao za humor koji je na samom vrhu muških prioriteta, jer je muškarcima jako drago kad se žene smiju njihovim šalama. No, još im je draže kad ih partnerica uspje nasmijati.

Sve veći broj samopouzdanih i inteligentnih žena uspješno nalazi partnere po svom ukusu jer su i muškarcima takve žene oduvijek privlačne, no moderno doba omogućilo je da ih se više ne boje.

Ruku pod ruku s tim karakteristikama ide i kreativnost i ambicija, što je magični četverokut koji ženu čini jednostavno neodoljivom i vrlo poželjnom partnericom. 

Šarm je jedna od traženijih karakteristika, uz to ide i dobro srce, a tek na kraju cijele priče idu ugodne crte lica i dobro tijelo, što je ne tako davno bio glavni kriterij za odabir partnerice. 

03.12.2013. 21:32:00
Novi komentar
nužno
nužno