« Seks
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
HE HE

Što muškarci rade nakon seksa?

Muško ponašanje nakon seksa govori puno o njihovom karakteru, pa nije zgorega znati što možete očekivati u budućnosti

Što znači kad se on okrene i zaspe?
Što znači kad se on okrene i zaspe? (Arhiva)
Više o

seks

,

muškarci

,

karakter

,

ponašanje nakon seksa

Muškarci svojim ponašanjem odaju karakterne osobine kako tijekom, tako i poslije seksa, pa evo što možete zaključiti o njima u trenucima nakon slatke ekstaze.

Najčešća ženska frustracija je kad se muškarac nakon seksa okrene i slatko zaspe, a zapravo to i nije toliko grozno kako izgleda na prvi pogled. Naime, osim što na muškarce orgazam djeluje uspavljujuće, postoje dvije mogućnosti - nespreman je za emocionalno otvaranje (što se može popraviti) ili je jednostavno umoran. Izuzetno rijetko radi se o nečem trećem, potpuno negativnom.

Druga česta frustracija je kad se on nakon seksa digne i ode kući. Na žalost, tu nema pozitivnih konotacija - dobio je što je htio i ide spavati. To je to. Potrudite se da se ne vrati u vaš krevet.

No, ima i puno boljih varijanti, primjerice, ako se počinje ljubiti i maziti. U tom ste slučaju naletjeli na pravog pastuha koji je već nakon kratkog odmora vrlo spreman za novu rundu. Teško da ćete se buniti ...

Za kraj, onaj koji vas zagrli, poljubi u čelo i privije vas uz sebe definitivno je tip kojeg trebate zadržati u krevetu zauvijek. Naročito ako ste u istoj pozi i petnaestak minuta kasnije, to znači da mu je jako stalo do vas ..

 

19.04.2015. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno