« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
ZAPAMTITE :)

Što muškarci moraju nastaviti raditi u braku

Ne, vjerovali ili ne, ne radi se o pranju posuđa, peglanju i sličnim stvarima, već o nekim svakodnevnim sitnicama koje muškarci obično počnu "zaboravljati" u braku ...

Oženili ste se, pa sad možete prestati biti fini? :)
Oženili ste se, pa sad možete prestati biti fini? :) (Arhiva)
Više o

brak

,

savjeti

,

muškarci

Muškarci dočekuju brak raširenih ruku, baš kao i žene ... ne vjerujete? Razmislite malo - prije braka uvijek moraju biti tip-top, što sređeni, što u formi, a kad je prsten na ruci, a žena sretna što ga je dobila - opuštanje je neizbježno.

Na stranu činjenica da se većina muškaraca udeblja u braku, no osim što puštaju želudac i napuštaju neke dobre navike jer, eto, više se ne moraju truditi. Krivo! I baš zato, evo pet stvari koje se jednostavno moraju nastaviti raditi u braku:

Držati dragu za ruku - to je simbol zajedništva, ne toliko drugima koliko vama samima, a da ne govorimo o tome koliko će draga biti sretna što to radite.

Hodati uz dragu - kad hodate zajedno, hodate jedan kraj drugoga, pa makar to bilo po trgovini koja je već šesta u nizu i vama je zlo ... a ona će i opet imati osjećaj pripadnosti vašoj maloj zajednici i biti sretna što ima dobrog muža. 

Održavati higijenu - samo zato što više ne morate ganjati komade jer imate jednog doma ne znači da možete prestati prati zube, kosu, noge ... i ostalo, jel'. Muškarac koji drži do sebe ponos je svake žene.

Otvarati vrata - osnovni bonton ne smije se zanemariti, morate biti gentleman uvijek i u svakoj prilici.

Planirati zajednička putovanja - makar to bio i izlet na Sljeme ili u nedaleko obiteljsko gospodarstvo, zajednička putovanja pokazuju dragoj da vam je stalo do nje ... a ako se radi i o noćenju, bit ćete ugodno iznenađeni njezinim reakcijama.

09.10.2016. 21:32:00
Novi komentar
nužno
nužno