« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
SAVJETI

Što muškarci moraju napraviti da bi privukli žene

Savjeti su praktični i jednostavni, a trebate ih primjeniti kako biste pokazali ženskom rodu da brinete o sebi

Muškarci koji brinu o sebi tražena su roba :)
Muškarci koji brinu o sebi tražena su roba :) (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

privlačnost

,

metroseksualci

,

briga o sebi

Muškarac može biti zgodan do bola, no ako ima ruke kao mehaničar koji ih nije prao dvije godine - nema šanse za osvajanje žena (osim, naravno, onih koje se pale baš na to, no takvih i nema tako mnogo).

Stoga, momci, pročitajte savjete bez straha - nemamo vas namjeru pretvoriti u metroseksualce, nego vam dati par korisnih naputaka. Pa da krenemo ...

Prvo, sredite zadah. Preko polovice ljudi pati od lošeg zadaha zbog pušenja, stresa, nezdrave hrane, problema s probavom i još cijelog niza utjecaja koji izazivaju neugodan zadah. Znači, oralna higijena na prvom mjestu, jer će se loš zadah odmah osjetiti.

Masna koža također spada u stvari koje ćete možda sakriti u mračnom klubu, no prvi sastanak na svjetlu pokazat će poraznu istinu. Sjajna koža nije privlačna, dapače, stoga, kremice u ruke i napravite nešto.

Neugodan miris nogu može vam presuditi u ključnim trenucima: mazite se, skidate, kad najednom slijedi šokantan udar smrada ... Nema te žene koja će ostati nakon toga (ili će vas naglavačke izbaciti iz stana, ako ste kod nje). Postoje kreme, čiste čarape i cipele, voda i sapun, upotrebljavajte!

Dlake su bile u modi, no, vjerovali ili ne, Dalmatinac koji nosi lančić oko vrata otišao je nepovratno u povijst. Stoga, britvicu i škarice u ruke i dovedite se u red!

30.03.2014. 20:02:00
Novi komentar
nužno
nužno