« Žene
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
DRAGA ...

Što muškarci jednostavno obožavaju na ženama

Žensko i muško poimanje ljepote prilično se razlikuje, pa nije na odmet znati što muškarci smatraju izuzetno privlačnim na ženama

Crvena odjeća i raspuštena kosa ...
Crvena odjeća i raspuštena kosa ... (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

izgled

,

crvena odjeća

,

raspuštena kosa

Muškarci i žene ljepotu doživljavaju na različit način, tako da nije čudo da dolazi do nesuglasica i čuđenja. Tako, primjerice, žene crveni ruž smatraju gotovo obaveznim dio šminke, dok ga čak 57 posto muškaraca ne voli.

>> Ljepota je u oku, ali i spolu promatrača >>

No, zato vole crvenu boju na odjeći, pa je to najbolji mogući izbor za prvi spoj - crveni komad odjeće pokazat će da ste samopouzdana osoba koja zna što želi, a muškarcu će raspaliti maštu ako spomenete da ste taj komad upasirali bojom s donjim rubljem ...

>> Ženska ljepota koju preferiraju muškarci >>

Još veća razlika je u frizuri - ako mislite napraviti neku kompliciranu frizuru ili rep, to je greška jer čak 82 posto muškaraca voli raspuštenu kosu. Za njih nema puno privlačnijih stvari od svježe oprane kose koja prirodno pada.

>> Što ženu čini lijepom >>

Kako su pokazala zadnja istraživanja, muškarci puno više vole prirodan izgled od teške šminke koja je opet zavladala ženskim licima. Minimum šminke je poželjan, a famozne smokey eyes ne odgovaraju ukusu gotovo dvije trećine muškaraca. 

>> Muškarci obožavaju prirodne žene >>

Klasičan izgled također je na cijeni kod muškog roda, pa kad još uz to kombinirate pritajeni seksipil nekim zanimljivim detaljem ... jest će vam iz ruke.

21.03.2015. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno