« Žene
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
EH, DA ...

Što je ženama najgore u braku?

Kad prođe ona prvotna zaluđenost brakom i činjenicom da ste napokon odveli voljenu osobu pred oltar, dolazi otežnjenje koje nekad može biti prilično bolno

Kako dolazi do ovoga?
Kako dolazi do ovoga? (Arhiva)
Više o

žene

,

brak

,

problemi

Brak je san većine žena, naročito oni trenuci kad se bira vjenčanica, svadbena torta, haljine za djeveruše .... No, kad taj adrenalinski cirkus završi i započne bračni život, otkrit ćete da osim prednosti postoje i mane.

Stručnjaci za veze su, očekivano, iskoristili tu činjenicu i ispitali na što se žene najviše žale nakon ulaska u brak, pa da vidimo koji su problemi najizraženiji ...

>> Koje probleme donosi brak >>

Primjerice, nemali broj muškaraca i nakon ulaska u brak zadržavaju neke "momačke" navike poput redovnog pića s prijateljima, što i nije neki problem ako se ne pretvori u redovito opijanje.

>> Sedam smrtnih grijeha u braku koje ste vjerojatno već počinili >>

Ništa manji problem nije ni, vjerovali ili ne, činjenica da se nakon vjenčanja mistično gubi ona luda želja za seksom kod muškaraca. Je li to zbog toga što je sad siguran da će ga uvijek moći imati i ne mora se više truditi ili iz čiste lijenosti, zapravo nije niti važno - seksa ima bitno manje. 

>> Tko češće odbija seks u braku >>

Za kraj, tek toliko da znate - jedna od najčešćih pritužbi je da partner ne pomaže u kući, a još je gore kad se to dogodi nakon zajedničkog života u vezi gdje je - pomagao. No, velik broj muškaraca nakon vjenčanja pokazuje svoju pravu prirodu.

15.03.2016. 20:04:12
Novi komentar
nužno
nužno