« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
WTF?

Što je muškarcima puno važnije od seksa

Iako pitanje iz naslova zvuči kao loša šala, radi se o stvarnom istraživanju koje je dalo prilično porazne rezultate za ljepši spol

Žene i nogomet - neravnopravna bitka
Žene i nogomet - neravnopravna bitka (Shutterstock)
Više o

nogomet

,

seks

,

muškarci

Muškarci obožavaju seks, razgovaraju stalno o seksu i misle na seks - barem je takva percepcija u javnosti. No, kad se napravi ozbiljno istraživanje kojem je cilj ustanoviti postoji li nešto važnije od seksa za muškarce, rezultati su stvarno iznenađujući.

Naravno, svi znamo da muškarci vole nogomet, no ipak mislimo da je to stereotip koji ne mora nužno značiti da je tako s većinom njih. Ipak je. Vjerovali ili ne.

>> Muškarci izbjegavaju seks zbog nogometa >>

Istraživanje švedskih znanstvenika provedeno je u šest europskih zemalja - Belgiji, Engleskoj, ,Njemačkoj, Portugalu, Španjolskoj i Švedskoj, a nevjerojatnih 72 posto ispitanika odgovorilo je da bi radije pogledalo dobru utakmicu nego se seksalo s partnericom.

Ima još grozota - čak tri četvrtine Portugalaca će plakati kad njihova momčad izgubi, dok je 88 posto Šveđana priznalo da je na utakmici zagrlilo ili poljubilo potpunog stranca na utakmici kad je njihova momčad dala gol.

>> Muškarci zbog nogometa kupuju seksi igračke >>

Stoga, drage žene, kad je na televiziji utakmica ... otiđite na kavu. Tamo je sigurno neki od one četvrtine muškaraca koji je raspoloženiji za seks nego za gledanje utakmice.

04.10.2014. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno