« Ekosfera
objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca
SJAJNO!

Sretan vam Međunarodni dan tolerancije

„Zavoli raznolikost“ na Međunarodni dan tolerancije na najbolji mogući način ;)

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

Međunarodni dan tolerancije

Sretan vam Međunarodni dan tolerancije! Na dan kad se treba podsjetiti da netolerancija, predrasude, nasilje, diskriminacija i mržnja ne bi trebali biti u rječniku, a još više u djelima, najpopularniji hrvatski brand bio trgovina Tvornica zdrave hrane predstavlja kampanju koja poziva svakog od nas da zavoli raznolikost.

Poznat kao brand koji često djeluje ekološki osviješteno i društveno odgovorno, ovog puta bira nešto drugačiji način komunikacije s društvom i ljubiteljima trgovina i webshopa te brandiranim taxijima koji će se naredna dva mjeseca voziti Zagrebom, prolaznicima i putnicima šalje jasnu poruku da Tvornica oštro osuđuje svaku vrstu mržnje i netrpeljivosti. „Prihvati i poštuj raznolikost među ljudima. Zavoli raznolikost proizvoda u Tvornici zdrave hrane!", krovna je komunikacija kampanje u kojoj se kao glavni marketinški alat iskoristio gradski auto prijevoz kojim se koristimo i kojeg viđamo svakodnevno. Tako će na automobilima osim posebnih ilustracija po kojima je Tvornica zdrave hrane već prepoznata biti ispisane catchy poruke koje pozivaju na toleranciju - „Daj zeleno svjetlo zdravlju, a ne nasilju", „Ne trubi bezveze, prihvati drugačije od sebe" i „Stisni kočnicu kad vidiš diskriminaciju". Osim toga, povodom Međunarodnog dana tolerancije, Tvornica zdrave hrane odlučila je svakog od putnika koji će koristiti poznatu transportnu mrežu podsjetiti na ono bitno - da se čarolija skriva u raznolikosti među ljudima, ali i u raznolikoj i zdravoj prehrani. Tako će svatko dobiti proteinsku kašu na poklon, a osim toleriranja ljubavi i razumijevanja, kao mali znak pažnje „tolerirat" će se i 10% popusta u bio trgovinama i na webshopu pri donošenju odnosno korištenju letka koji će se naći u prijevozu.

U suradnji s tehnološkom marketinškom agencijom Flaster, Tvornica je baš danas „pustila u pogon" 9 automobila te na simboličan način, na 16. studeni proslavila dan koji je UNESCO proglasio još 1995. godine kako bi podigao svijest javnosti o opasnostima netolerancije. Različitosti religija, jezika, kultura, etničke i druge pripadnosti te bilo kakva raznolikost među svima nama ne bi trebale biti povod za sukobe, već bogatstvo koje obogaćuje sve nas.

Zaboravite na predrasude, recite "ne" nasilju i okrenite leđa diskriminaciji, a s Tvornicom zdrave hrane krenite u najzdraviju i najtolerantniju kupovinu!

16.11.2022. 13:36:00
Novi komentar
nužno
nužno