« Televizija
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
SERIJE

SPT naručio drugu sezonu Bez granica

Prva sezona "Bez granica" počet će s emitiranjem na AXN Adriji 19. rujna u tjednom terminu četvrtkom u 21:00.

Bez granica kreće na AXN Adria
Bez granica kreće na AXN Adria (Arhiva)
Više o

druga sezona

,

Sony Pictures Television

,

Bez granica

Sony Pictures Television (SPT) Networks naručio je drugu sezonu serije "Bez granica" za svoje međunarodne kanale među kojima i za AXN Adriu. Ukupno 12 epizoda snimat će se na lokacijama u Francuskoj, Češkoj, Monte Carlu i Bugarskoj.

Prva sezona "Bez granica" počet će s emitiranjem na AXN Adriji 19. rujna u tjednom terminu četvrtkom u 21:00.

I u drugoj sezoni u glavnim rolama gledat ćemo Williama Fichtnera (Elysium, Pad crnog jastreba, Usamljeni osvetnik), Marc Lavoine (Dobri lopov, Sloboda), dobitnik Golden Globea Donald Sutherland, Tom Wlaschiha (Igra prijestolja), Gabriella Pession (Wilfred, Rossello) I Richard Flood.

Njima će se u stalnoj glumačkoj postavi pridružiti Lara Rossi, a kao gosti Carrie-Anne Moss (Vegas, Matrix) I Ray Stevenson (Dekster, Thor).

Kreiran od Edwarda Allena Bernera (Kriminalni umovi, Heroji iz strasti) "Bez granica" donosi uzbudljivu priču u kojoj Međunarodni kriminalistički sud oformljava poseban odjel koji bi funkcionirao kao europski FBI, istraživao zločine koji prelaze europske glanice I lovio kriminalce.

"Bez granica" su producirali Tandem Communications I Bernero Productions uz koprodukciju TF1 u suradnji sa SPT Networks. Seriju su zajednički narušili SPT Networks i TF1

30.08.2013. 19:14:00
Novi komentar
nužno
nužno