« Televizija
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
TV

Serije na AXN Adria od 2. do 8. rujna

I ovaj tjedan na AXN Adria možete pratiti omiljene serije pune sjajnih zapleta

NCIS LA je utorkom u 22:40
NCIS LA je utorkom u 22:40 (AXN Adria)
Više o

serije

,

program

,

sadržaj

,

AXN Adria

,

NCIS LA

,

Sherlock

,

Profileri

HAWAII 5-0 (ep. 1)

Ponedjeljak, 2.9. u 21:00

Po povratku na Hawaiie kako bi istražio umorstbo svog oca odlikovani mornarički oficir Steve McGarrett regrutiran je od strane Guvernera kako bi vodio elitni policijski odred, mimo svih policijskih pravila. Njihov prvi zadatak bit će otkrivanje krijumčara oružja povezanog sa smrću McGarrettovog oca.

NCIS LA (ep. 4)

Utorak, 3.9. u 22:40

Taktički tim je ulovljen u zajedi dok su se spremali uloviti kartel povezan s teroristima. Misija je bila strogo povjerljiva što je bacilo sumnju za otkrivanje na vojnike koji su trenirali tim. Kako bi otkrili "krticu" prikriveni NCIS istražitelji treniraju s vojnicima. Za vrijeme treninga jedan vojnik je ubijen i to povećava sumnju u zavjere. Granger pritom skriva da je bio prijatelj s vođom vojnika Davidom Inmanom.

PROFILERI (ep. 3)

Četvrtak, 5.9. u 21:50

Alice Legendre je pronađena ozljeđena u svom domu i na prvi pogled se čini da je mrtva. Tek kad joj mrtvozornik pokuša izmjeriti temperature shvaća da je živa.

MEDALJON

Petak, 6.9. u 21:00

Eddie Yang (Jackie Chan), hongkonški policajac doživi gotovo fatalnu nesreću dok istražuje slučaj misterioznog medaljona. Eddie uskoro otkriva da je s moćnim medaljonom u svom posjedu izuzetno brz, snažan i vješt. Surađujući sa Interpolovom agenticom Nicole James Eddie odlučuje saznati tajne medaljona I privesti pravdi lorda Snakeheada koji taj isti medaljon želi upotrijebiti za svoje zle planove.

SHERLOCK (ep. 3)

Subota, 7.9. u 18:30

Najpoznatiji Sherlockov slučaj - onaj Baskervilskog psa. Ali, da li čudovište stvarno vrijeba Dartmoora? Ono što u ulici Baker izgleda kao fantazija u zbilji je proizvod tajne vojne baze.

02.09.2013. 13:09:00
Novi komentar
nužno
nužno