« Televizija
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
PREGLED

AXN - tjedni program od 26. kolovoza do 1. rujna

Što nas od atraktivnih serija očekuje ovoga tjedna u programu AXN-a

Sjajni Nicholas Cage kao Ghost Rider
Sjajni Nicholas Cage kao Ghost Rider (AXN)
Više o

nestali

,

serije

,

Praskozorje

,

tjedni program

,

AXN

,

Ghost Rider

NESTALI (ep. 2)

Ponedjeljak, 26.8. u 18:30

Dok se potraga za njezinim sinom Michaelom nastavlja Becca sklapa dogovor sa šefom Francuske obavještajne službe. Dogovor, pak, dolazi s još ozbiljnih moralnih komplikacija.

ELEMENTARY (ep. 7)

Utorak, 27.8. u 20:10

Sherlock sudjeluje u istrazi dvostrukog umorstva koje je izvedeno na isti način kao serija ubojstava prije 13 godina. U međuvremenu Watson posjećuje stari rehabilitacijski centar kako bi saznala više o tajanstvenom čovjeku o kojem se brine.

PRASKOZORJE (ep. 4)

Srijeda, 28.8. u 21:00

Misteriozna grupa prolazi kroz Anomaliju ne znajući da ih prate ubojita stvorenja. Dok pokušavaju pobjeći Matt nenamjerno povuče Emily protiv njezine volje. Ona mu obećava pomoći pronaći stvorenje u zamjenu za povratak kroz Anomaliju

VERTIKALNA GRANICA

Petak, 30.8. u 21:00

Mladi penjač Peter Garrett mora krenuti u opasnu akciju spašavanja svoje sestre Annie I njezinog teama koji su zapeli na drugom najvišem vrhuncu na svijetu, K2. Prije mnogo godina brat I sestre bili su suočeni sa velikom tragedijom. U djelići sekunde Peter je morao reagirati I presjeći uže na kojem je visio njihov otac kako bi spasio sestrin I svoj život. Nakon nesreće Peter je utjehu pronašao u bavljenju fotografijom, dok je Annie sljedila očev san I penjala se na najviše planine. Sada je zarobljena na opasnom I nepristupačnom vrhu I svaka sekunda je važna.

U glavnim ulogama ovog napetog akcijskog trilera nalaze se Chris O'Donnell (Batman i Robin), Scott Glenn (Kada jaganjci utihnu), Izbella Scorupco (GoldenEye), Bill Paxton (Titanic) I Robin Tunney (Mentalist).

GHOST RIDER

Subota, 31.8. u 16:40

Prije mnogo godina biciklistički superstar kaskader Johnny Blaze napravio je dogovor s Vragom kako bi zaštitio svog oca I Roxanne, ljubav iz djetinjstva. Sada je Vrag došao po svoje i Johnny, koji je po danu kaskader, po noći se pretvara u Ghost Ridera, lovca na demone.

U popularnoj ekranizaciji Marvelovog stripa pojavljuju se dobitnik Oscara Nicolas Cage, Eva Mendes, Peter Fonda I Sam Elliott.

27.08.2013. 22:02:00
Novi komentar
nužno
nužno