« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
MLJAC?

Spasite se ovisnosti o slatkome

Ako spadate u one koji jednostavno ne mogu proći kraj slastičarnice a da ne svrate i uvijek imaju grižnju savjesti kad u gostima smlave pola tanjura kolača, imamo dobre vijesti za vas

Zapravo je vrlo jednostavno
Zapravo je vrlo jednostavno (Arhiva)
Više o

slatkiši

,

slatko

,

ovisnost o slatkom

Slatko je fino, daje nam energiju i užitak tijekom konzumacije, no svi znamo da je prepuno šećera i kalorija što će se prije ili kasnije odraziti i na našu liniju koja će iz vitke preći u ... da budemo fini, zaobljenu.

Dobar dio ljudi teško se suzdržava kad vidi slatko, pogotovo ako su umorni i neispavani, a isprika je uvijek ista - ne mogu odoljeti.

>> Kako se riješiti ovisnosti o slatkišima >>

No, imamo dobru vijest - istraživači sa Sveučilišta Innsbruck tvrde da su pronašli način kako savladati želju za slatkim, i to na bolno jednostavan i učinkovit način.

Dakle, sve što je potrebno kad krenete prema slatkišima je obući cipele i krenuti u šetnju, tvrde znanstvenici, uvjeravajući nas da je dovoljna šetnja od petnaest minuta kako bi nas želja za slatkim minula.

>> Oslobodite se ovisnosti o slatkom prirodnim pripravkom >>

Ono što je najbolje od svega, pokazalo se da je metoda jednako učinkovita i kod osoba koje su izložene povišenom stresu i pretilih, stoga, isprika više nema - u šetnju.

21.03.2015. 14:05:00
Novi komentar
nužno
nužno