« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
TISNO

Soundwave festival zaokružio lineup

Soundwave festival nudi mogućnost smještaja na samoj lokaciji kao i u kampu, ali i obližnjim apartmanima u gradiću Tisno

Impresivan lineup Soundwavea
Impresivan lineup Soundwavea (Soundwave)
Više o

Soundwave 2014

,

lineup

Najljepši europski boutique festival, Soundwave, odvija se po šesti put, te će se održati od 17.-21. srpnja 2014. na The Garden Tisno lokaciji. Festival je objavio najuzbudljiviji lineup do sad na kojem se nalaze 7 veličanstvenih s Novog Zelanda - Fat Freddy's Drop, prati ih Madlib, legendarni DJ i producent iz Los Angelesa, te britanski Mr. Scruff.

Dolazi i Gold Panda koji je osvojio pohvale nakon prošlogodišnjeg izdanja 'Half Of Where You Live', kao i Jonwayne, dobitnik Gilles Petersonove Worldwide Awards za album godine, Gentleman's Dub Club iz Leedsa i The Fun Lovin' Criminals frontman i BBC 6 Music DJ Huey Morgan. Ističu se i prošlogodišnji miljenici Om Unit, Eliphino, Riot Jazz i Andrew Ashong. Lineup zaokružuju Anushka i Dele Sosimi koji će u svom nastupu odati počast legendarnom Fela Kutiju.

Potpuni lineup pogledajte na službenoj stranici Soundwave festivala www.soundwavecroatia.com.

Smješten u tajnom zaljevu na dalmatinskoj obali, suncem okupani gradić Tisno je lokacija jednog od najboljih europskih neovisnih festivala. Dugi plesni vikend je zajamčen na lokaciji The Garden Tisno sa zabavama na brodovima, pozornici na plaži i večerima u legendarnom klubu na otvorenom Barbarella's. Kroz pet dana na tri pozornice i Argonaughty brodu, te klubu Barbarella's, Soundwave Festival omogućava savršeno okruženje za najbolje izvođače nekonvencionalne elektronske i live glazbe.

Možete očekivati hip-hop, dub, afro-beat, soul, house i sve između toga. Svake godine zabave na brodu osiguravaju najbolje uspomene, a lokacija ima vlastito pristanište udaljeno nekoliko trenutaka od glavne pozornice, a The Argonaughty brod se s tog mjesta uputi na trosatno putovanje morem prema parku Kornati, pogonjen zvučnom kulisom koji osigurava Funktion 1 sustav. Za glazbu su zaduženi Beat The Future Vs Astral Black, Gretchen Vs So Flute, Soundcash Vs Tempoclash, UpMyAlley Vs Nightdrive, a kompletan popis pogledajte na stranici http://bit.ly/1qnCR9q

Zabave u klubu Barbarella's nisu ništa manje odgovorne za ples, pa će se ove godine na lineupu naći Eliphino, Kidkanevil, Alexander Nut ili pak Jon Phonics, a puni lineup pogledajte na http://on.fb.me/1jvMOdu

Soundwave festival nudi mogućnost smještaja na samoj lokaciji kao i u kampu, ali i obližnjim apartmanima u gradiću Tisno. Uz bogatu ponudu jela i pića u The Gardenu Tisno, možete uživati u kulinarskoj raznolikosti hrvatske kuhinje u lokalnim restoranima.

Ulaznice po sniženim cijenama za regiju kupite u sustavu Entrio. Dnevne su 275 kuna, a festivalske 700 kuna. Svi kupci moraju na ulazu predočiti važeću osobnu iskaznicu.

https://www.entrio.hr/event/soundwave-croatia-2014-1241

17.06.2014. 12:54:00
Novi komentar
nužno
nužno