« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
INMUSIC 2014

Razmisli i na ovogodišnjem INmusic festivalu

U sklopu kampanje „Razmisli – kad piješ, ne vozi“ besplatan javni prijevoz svim posjetiteljima INmusic festivala

Besplatno se vozite do Jaruna
Besplatno se vozite do Jaruna (Arhiva)
Više o

INmusic 2014

,

besplatan javni prijevoz

Generalni pokrovitelj INmusic festivala Ožujsko pivo u partnerstvu sa ZET-om i ove je godine organizirao besplatan javni prijevoz za posjetitelje INmusic festivala u sklopu kampanje „Razmisli - kad piješ, ne vozi". Svim posjetiteljima osiguran je besplatan javni prijevoz ZET-ovim tramvajima i autobusima tijekom festivala koji se održava od 23. do 25. lipnja na zagrebačkom Jarunu.

Prilikom ulaska u ZET-ova vozila dovoljno je predočiti ulaznicu ili festivalsku narukvicu i bezbrižno uživati u INmusic festivalu. Kako bi se svi posjetitelji mogli potpuno prepustiti uživanju u izvedbama najvećih svjetskih bendova poput The Black Keys, Pixies, MGMT, Foals, The Fratellis, Bombay Bicycle Club, Wolfmother, Flogging Molly i mnogih drugih, Zagrebačka pivovara i ove se godine odlučila pobrinuti za njihov „siguran" provod.

Kampanjom „Razmisli - kad piješ, ne vozi" Zagrebačka pivovara želi podignuti svijest o neprihvatljivosti vožnje i konzumacije alkohola te educirati javnost o opasnostima vožnje u alkoholiziranom stanju.

Kao prvi i vodeći glas odgovornog konzumiranja piva u zemlji, Zagrebačka pivovara kampanjom „Razmisli", koju provodi od 2008. godine, aktivno zagovara odgovornu konzumaciju alkohola i sigurnog ponašanja u prometu, što je dokazala svojom prisutnošću i na ovogodišnjem izdanju INmusic festivala. 

18.06.2014. 10:54:36
Novi komentar
nužno
nužno