« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci
PSIHOLOGIJA

Snovi o seksu - što znače?

Seksi snovi o strancima mogu značiti da postoji neki dio vas koji niste istražili ili ga uopče niste svijesni

Slatki snovi
Slatki snovi (Arhiva)
Više o

psihologija

,

seksi snovi

,

značenje snova

,

mokri snovi

,

snovi o seksu

Seksi snovi nisu samo nagrada našeg mozga za još jedan preživjeli dan. Psiholozi kažu da svaki seksi san ima i dublje značenje te da otkriva nešto o nama samima.  Kolege sa portala Your Tango su napravili sljedeću listu najčešćih scenarija:

Seks sa šefom

San o seksu sa moćnom osobom, u ovom slučaju s vašim šefom, vam govori da postajete svjesni vlastite moći i sposobnosti. To vam je znak da ugrabite prilike koje vam se nude.

Seks s bivšim

Iako mogu biti uznemirujući, ovakvi snovi govore dosta o vama. Oni su podsjetnici da je vrijeme da ostavite svoju prošlost za sobom, tj. sve vaše negativne osobine koje vežete sa prošlošću, jer bivši ljubavnici u snovima često simboliziraju neke kvalitete ili mane koje ste povezivali uz njih.

Seks s prijateljem ili kolegom

Ne morate se brinuti, ovo nije znak da seksualno žudite za njima, već samo da zavidite njihovim talentima te da biste ih htjeli i sami imati. Kad se probudite razmislite koji su to talenti koje biste htjeli imati i poradite na njima; radi sebe i radi vaših prijatelja.

Istospolni seks

Ako ste sanjali da imate seks sa osobom istog spola ne morate brinuti, to ne znači da ste duboko u sebi osoba s homoseksualnim sklonostima. Ono što vam vaša podsvijest zapravo govori je da se sve bolje osjećate u svojoj koži i da ste sigurniji u samog sebe i ono što jesti. Isto tako i kažu da ste tolerantniji prema osobama koje su različite od vas.

Seks sa slavnom osobom  

Iako nije pretkazanje budučnosti, ovaj san donosi dobre vijesti. On vam govori da u sebi imate neki skriveni talent koji biste htjeli razviti, ali i pokazati svijetu, a možda, ako vam se i posreči, i unovčiti.

Seks sa strancem

Stranci pretstavljaju nešto nepoznato. Seksi snovi o strancima mogu značiti da postoji neki dio vas koji niste istražili ili ga uopče niste svijesni. Možda volite crtanje, ali nikad niste zaozbiljno pokušali. Dobro razmislite što bi moglo biti i možda vam se život poboljša.

San o nevjernom partneru

Na svu sreću ovi snovi ne prikazuju budućnost, nego samo govore da ste vi (a ne vaš partner!) nesigurni sami u sebe, sumnjate u vlastitu privlačnost i seksipil. Ovakvi snovi se znaju pojavljivati kad ste pod stresom ili kada nemate vremena se posvetiti vlastitoj ženstvenosti. Ovakvi snovi nisu razlog za zabrinutost.
10.08.2012. 22:50:00
Novi komentar
nužno
nužno