« Hrvatska
objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca
PROGNOZA VREMENA

Snijeg ipak stiže?

slijedi promjena vremena uz pad temperature pa će početak veljače obilježiti hladnije vrijeme i mjestimične oborine

Ovoliko vjerojatno neće pasti...
Ovoliko vjerojatno neće pasti... (Arhiva)
Više o

snijeg

,

prognoza vremena

,

zahlađenje

Prognoza vremena dovoljno nas je puta prevarila ove "zime", tako da sve ovo treba uzeti sa zrncem soli, no za sada je sigurno da će razmjerno toplo i stabilno vrijeme u većini Hrvatske biti do srijede.

Toplo će biti i u četvrtak, ali ne više i stabilno - slijedi promjena vremena uz pad temperature pa će početak veljače obilježiti hladnije vrijeme i mjestimične oborine.

Već u srijedu, uz više oblaka, u gorju može pasti malo kiše, ali u većini će unutrašnjosti još biti sunčanog vremena. U četvrtak oblačnije, mjestimice s kišom, a u početku uz južinu i još toplije. Prema kraju dana vjetar će okrenuti na sjeverni i naglo će zahladnjeti, pa će kiša u noći na petak prijeći u snijeg, osobito u gorju. U petak u početku još oborine pa djelomično razvedravanje, ali i osjetno niža temperatura.

Na sjevernom Jadranu i u srijedu može mjestimice biti malo kiše, dok će na jugu još biti suho i sunčano. Tijekom četvrtka posvuda oblačnije, uz sve češću kišu, ponegdje i obilniju, koje će biti i u prvom dijelu petka. Nakon jakog juga u četvrtak, u petak će okrenuti na sjeverni i sjeverozapadni vjetar pa će i zahladnjeti.

30.01.2018. 17:14:00
Novi komentar
nužno
nužno