« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
ZANIMLJIVO

Smanjite struk u samo tjedan dana

Zanimljiv recept ruske fitoterapeutkinje priprema se vrlo jednostavno, pa vam stvarno ne bi trebao biti problem isprobati ga

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

prirodni recept

,

mršavljenje

,

uzak struk

,

stanjivanje struka

Prirodni recepti za mršavljenje su gotovo u pravilu bitno učinkovitiji od raznih "čudotvornih" pripravaka u slobodnoj prodaji, pa smo vam odlučili prenijeti jedan vrlo zanimljiv, jednostavan i (kažu) dobar.

Dakle, radi se o receptu ruske fitoterapeutkinje dr. Irine Stefanofske, a uzimanjem ovog kućnog pripravka trebali biste gubiti i do 1 cm u struku dnevno. Naročito je učinkovit kod žena, tvrdi dr. Stefanovska nakon što je provela istraživanja učinaka.

Najvažniji je sastojak hren, koji je zbog svog sastava - vitamini B1, B2, B6 i C, fosfor, kalcij, magnezij i željezo - osim ukusnog dodatka jelima i sjajno ljekovito sredstvo. 

Hren čisti organizam, ubrzava metabolizam, otklanja umor, olakšava probavu masne hrane, a u isto vrijeme i potiče razmnožavanje i razvoj korisnih bakterija u crijevima.

Sastojci

125 g hrena
3 žlice meda
3 neprskana limuna

Priprema

Prerežite limune, izvadite koštice i ubacite u blender s oguljenim korijenom svježeg hrena. Sve dobro izmiksajte, dodajući polako 3 žlice meda da se svi sastojci međusobno prožmu. Spremite u staklenku i držite u hladnjaku.

Uzimanje

Pripravak se uzima dva puta dnevno prije obroka, jednu malu žličicu tijekom tri tjedna, a već za tjedan dana moći ćete se pohvaliti vidljivim rezultatima.

13.04.2015. 11:24:00
Novi komentar
nužno
nužno