« Lifestyle GASTRO
objavljeno prije 10 godina
PRIRODNO

Sjajni matični sokovi od aronije s dodacima

Nove zdrave mješavine matičnih sokova: aronija s brusnicom, pasjim trnom, narom i šljivom

Fenomenalni prirodni sokovi
Fenomenalni prirodni sokovi (Aronia original)
Više o

brusnica

,

nar

,

aronija

,

prirodni sokovi

,

sokovi od aronije

,

šljiva

,

pasji trn

Aronia Original (sokovi, namazi, dodaci prehrani) proširila je svoju ponudu te od sada, uz klasični 100% matični Aronia Original sok, nudi i četiri izrazito snažne i zdrave mješavine.

Brojni stručnjaci aroniju još nazivaju i namirnicom budućnosti jer u doba brze hrane predstavlja kvalitetno rješenje kada je u pitanju čišćenje i snaženje organizma, a sada su joj dodani i snažni prirodni saveznici.

Aronia Original je proizvod koji će osnažiti i ojačati svaki organizam u kojemu je premalo vitamina i minerala i tako utjecati na zdrav unutarnji i vanjski izgled.

Ni jedan sok ne sadrži konzervanse, umjetne boje, okuse i mirise:

ARONIJA I BRUSNICA 100% MATIČNI SOK (o,7 lit; 89,00 kn) Aronija i brusnica u jednome soku. Ovi najjači prirodni saveznici protiv mnogih boljica savršeno se nadopunjuju u omjeru 66% aronije i 33% brusnica. Aronija ovom soku daje svu svoju snagu, a brusnica osim okusom nadopunjuje svojim slasnim plodovima. Brusnica je prirodni antibiotik i dosad se nebrojeno puta potvrdila u doprinosu za zdravlje. Plodovi brusnice sadrže minerale, vitamin A, vitamin C, kalij i biljna vlakna. Crvena tvrda bobica ima zbog veće količine vitamina C kiselkast okus.

ARONIJA I PASJI TRN 100% MATIČNI SOK (0,7 lit; 109,00 kn)- Pasji trn sadrži najveći postotak rijetke omega 7 masne kiseline ( 30% - 35%) i preko 190 nutrijenata i fitonutrijenata koji pomažu organizmu. Pasji trn sadrži provitamin A; vitamine B1, B2, B3, B6, C, D, E i K1.Bogat je flavanoidima - fitonutrijentima koji pomažu u borbi protiv zloćudnih bolesti. Utječu na smanjenje bolova i upala, te pomažu postizanju normalne tjelesne težine. Ne sadrži konzervanse, umjetne boje, okuse i mirise.

ARONIJA I ŠLJIVA 100% MATIČNI SOK (0,7 lit; 99,00 kn) -Aronia Original sok u kombinaciji sa šljivom osvježit će, dati snagu i omogućiti da uživate u jedinstvenom okusu vrhunskih prirodnih proizvoda. Šljiva nam pomaže kod poteškoća s koncentracijom, jača srce i imunitet te regulira probavu. Omjer ove voćne delikatese je 55% aronije i 45% šljive.  

ARONIJA I NAR 100% MATIČNI SOK (0,7 lit; 89,00 kn): Sokovi aronije u kombinaciji sa narom sve su popularniji. Nar se uzgaja već 5000 godina, poznavali su ga još u dobu antike i pravi je vatromet vrijednih bioaktivnih sastojaka koji ublažavaju brojne zdravstvene poremećaje i bolesti.

Sokovi su dostupni u staklenim bocama od 0,7 litara.

OSNOVNE ZNAČAJKE SVIH SOKOVA:

  • Bez glutena

  • Bez dodanih šećera i konzervansa

  • Antioksidansi + vitamini i minerali u samo 100 ml/dnevno

  • Udio voća u sokovima 100%

05.06.2014. 19:20:00
Novi komentar
nužno
nužno