« Seks
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
EVO IDEJA ...

Sjajne poze za još bolji orgazam

Začiniti seksualni život možete i jednostavnom promjenom omiljenih poza i uvođenjem novih

Kako poboljšati orgazam
Kako poboljšati orgazam (Shutterstock)
Više o

seks

,

vaginalni orgazam

,

orgazam

,

seksualne poze

,

poze

,

najbolje poze u seksu

Iako su Pedeset nijansi sive i nastavci tog hit romana promovirali lagani sadomazo kao novu vrstu seksa za nove žene 21. stoljeća, za eksplozivne i sjajne orgazme nije potrebno vezanje ili lagano udaranje. 

Dovoljno je promijeniti uobičajeni položaj, usvojiti novi koji bolje stimulira određene erogene zone i evo orgazama koje ćete s veseljem pamtiti. 

Primjerice, pokušajte s jednom od varijanti položaja u kojem žena leži na leđima, s uzdignutom stražnjicom .. Bilo da se nogama odupire o pod na rubu kreveta ili da postavite jastuk ispod stražnjice, zdjelica će se namjestiti u položaj gdje ćete penetracijom istovremeno stimulirati G točku i klitoris. Eksplozija garantirana.

Takozvana poza Prljavi ples muškarca oslanja na zid stojećki, lagano savijenih koljena, noge udaljene od zida. Žena ga zajaši sprijeda, oslanjajući se svojim nogama na njegove listove. Žena ima potpunu kontrolu nad dubinom ulaska i ritmom, muškarac priliku za dodatno uživanje u grudima partnerice. Izvodivo svugdje gdje postoji zid, idealno za seks na brzaka.

Mnoge žene vole biti gore, no rijetke pokušaju nešto drugo osim klasičnog sjedenja na partneru. Čučnite i seksualni će vam život dobiti novu dimenziju koju ćete vrlo rado ponavljati.

Prijedlozi nisu komplicirani, pa se možete odmah baciti na posao ...

14.01.2013. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno