« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
NEMA STRAHA OD KIŠE

Serbus Rock Fest ove subote u Staroj klaonici

Poučeni lošim iskustvom, organizatori su se pripremili da u slučaju lošeg vremena natkriju festivalski prostor

Serbus
Serbus (Serbus Rock Fest)
Više o

Zagreb

,

Let3

,

Majke

,

koncert

,

ukradena ikona

,

novosti facebook

,

on line enciklopedija

Serbus Rock Festa trebao se održati 18. rujna, međutim loše vrijeme pomrsilo je planove organizatora, ali na sreću samo na kratko. Prava glazbena poslastica za kraj ljeta pretvorila se tako u pravu glazbenu poslasticu za početak, zasad tmurne zagrebačke jeseni.

Na genijalnoj lokaciji Stare klaonice u Heinzelovoj ulici 02. listopada očekuje vas sirovi rock'n'roll uz odlične bendove, a iskreno se nadamo da će vrijeme poslužiti i da će zvuk žestoke gitare potjerati dosadne oblake, iako su sada organizatori odlučili maksimalno preuzeti stvar u svoje ruke, pa će u slučaju kiše prostor natkriti!

Serbus je osmišljen kao popodnevno druženje uz roštilj i dobar rock, tako da možete očekivati opuštenu atmosferu koja će kulminirati večernjim koncertima grupe Let3, Partibrejkersa i završno Majki.

Za one koji vole rock, a nadamo se da vas još ima, ovo je neizbježno događanje. Jaki line-up Serbusa jamac je dobrog provoda, pa nemojte previše razmišljati. Osim već spomenutih headlinera nastupit će i Picksiebnneri, Zadruga, Kaucija, a novost je nastup Vis-a Peri Deri, koji će zaokružiti popis bendova i zagrijati nas za nastup 'velikana'

Karte: 110kn pretprodaja, 130kn na dan koncerta.

Karte se mogu kupiti u svim prodajnim mjestima Eventima, www.eventim.hr i u Klubu Bulldog, Bogovićeva 6.

Podržite Serbus Rock Fest i na Facebooku!

28.09.2010. 12:56:43
Novi komentar
nužno
nužno