« Seks
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
ZANIMLJIVO :)

Seksualne sklonosti otkriva i - frizura?

Što znači kad žena nosi raspuštenu, pomalo neurednu frizuru, što kad je utegne u konjski rep, a kako se u krevetu ponašaju one sa uvijek besprijekornom kosom?

Raspuštena kosa - vatromet u krevetu
Raspuštena kosa - vatromet u krevetu (Shutterstock)
Više o

frizura

,

seks

,

seksualne želje

,

konjski rep

Frizura sigurno može dosta toga reći o karakteru, no može li i o seksualnim željama? Stručnjaci tvrde da može, pa da vidimo što koja frizura govori o ponašanju žena u krevetu. Naravno, ne mislimo pritom na intimnu frizuru ...

Uredna frizura - ako je takva uvijek i u svakoj situaciji, pa makar bili sami kod kuće, znači da se radi o osobi koja čvrsto drži sve konce u rukama, a u krevetu teško prepušta inicijativu partneru. 

Raspuštena kosa - divlja i pomalo neuredna frizura ukazuje na osobu koja se u svom tijelu osjeća apsolutno savršeno i potpuno samopouzdano, što znači da neće oklijevati ako uoči nekoga tko joj se sviđa ...

Konjski rep - seksualno samopouzdanje pokazuje se i držanjem kose dalje od očiju, pa ćete se iznenaditi kako osoba koja izgleda kao nevina školarka zapravo ima pravi vulkan emocija u sebi i prilično je divlja u krevetu.

Eto, pa vi procijenite koja vam se frizura najviše sviđa ...

19.12.2015. 23:02:00
Novi komentar
nužno
nužno