« Seks
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
GOTOVO SIGURNO

Seks u vezi bolji je od povremenog

Osim ako nemate nevjerojatnu sreću pa za svaki usputni seks naletite na savršenog muškarca, seks u vezi je definitivno bolji

Seks u vezi je jednostavno bolji
Seks u vezi je jednostavno bolji (FreeDigitalPhotos)
Više o

seks

,

usputni seks

,

seks u vezi

,

povremeni seks

Seks u vezama može vam se ponekad činiti dosadnim, monotonim i uvijek istim, no uz sve te mane, stručnjaci tvrde da ima i mnoge prednosti koje se jednostavno ne smiju zanemariti kad ga uspoređujemo s usputnim seksom.

Usputni seks zvuči uzbudljivo i privlačno, no kao što mnogi znaju iz vlastitog iskustva, rizičan je ne samo zbog mogućnosti neželjenih komplikacija nakon njega, već i tijekom takvog seksa. Stoga, da vidimo koje su to prednosti seksa u vezi.

>> Seks je bolji u emotivnim vezama >>

Za početak, partner zna što vam se sviđa - zna što i kako treba raditi kako biste uživali, zna što prolazi, a što ne i kako vas dovesti do orgazma. Samim time, orgazam je puno vjerojatniji tijekom seksa u vezi jer ste, ako ništa drugo, puno opušteniji nego tijekom usputnog seksa. 

>> Loše navike koje mogu poboljšati vezu i seks >>

Eksperimentiranje je puno lakše kad se seksate s poznatom osobom koja vas voli, nego kad je partner osoba koja vam nije bliska, a i maženje nakon seksa je gotovo zagarantirano u vezi - u usputnom seksu je vrlo, vrlo rijetka pojava.

>> Usputni seks nije za sve >>

I da, ako se dogodi neka nezgoda ili neugoda, sve ćete to puno lakše prebroditi i zaboraviti sa stalnim partnerom.

Ipak, nećemo reći da povremeni usputni seks ne može biti zabavan i dobar ..

 

10.11.2014. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno