« Seks
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
PITANJE :)

Seks u moru je ... super ili koma?

Ako mislite da je u vodi sve lakše jer je vlažno, tu ste se prevarili, jer će morska voda isprati prirodne lubrikante koje proizvodi vagina

Na plaži obavezno, ali u moru ... hmmmm
Na plaži obavezno, ali u moru ... hmmmm (Shutterstock)
Više o

seks

,

siguran seks

,

najbolji seks

,

seks u moru

,

seks u vodi

,

vaginalne infekcije

Ljeto, sunce, more i ... seks u vodi? Jeste li već isprobali tu aktivnost ili se još nećkate, tražite partnera ili nešto treće? U svakom slučaju, evo par naputaka i iskustava, pa vi sami odlučite je li to sport za vas.

Dakle, moramo početi sa sigurnošću, jer seks mora biti takav, na suhom ili mokrom. E, u moru imate problem, jer kondomi jednostavno ne mogu stajati na penisu, klize s njega tako da na njih morate zaboraviti. 

Ako mislite da je u vodi sve lakše jer je vlažno, i tu ste se prevarili, jer će morska voda isprati prirodne lubrikante koje proizvodi vagina, pa neće biti ni izbliza tako lijepo kako treba biti, upravo suprotno. Ako nabavite vodootporne lubrikante u obližnjem seks shopu ili na webu, blago vama.

Kad ste savladali sve dosadašnje prepreke, stižete pred najveću - morska je voda sve samo ne prijatelj ženskih spolnih organa, preciznije, nakon takvog seksa praktički možete računati na neku vaginalnu infekciju jer će morska voda poremetiti ravnotežu u vagini (o bazenima ne želimo ni govoriti, seks u javnom bazenu u toplicama je najgluplja stvar koju možete napraviti za svoje vaginalno zdravlje).

Stoga, da se vratimo na naslov ... seks u moru je zapravo koma, ali ako nam ne vjerujete, slobodno probajte i pošaljite nam svoja iskustva. 

12.08.2013. 23:02:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    miki7
    12.08.2013. 23:20
    Probo ovo ljeto i ako se pravo izvede a oboje je napaljeno .... može biti brzo i fenomenalno iskustvo. Svakako probati al samo za je*eno dobre plivače hahahaha
Novi komentar
nužno
nužno