« Seks
objavljeno prije 6 godina i 2 mjeseca
HMMM...

Seks na prvom spoju - da ili ne?

Stručnjakinja za veze i odnose Louanne Ward, vjeruje kako nije dobra ideja vezu zasnivati na fizičkoj privlačnosti i seksu

Treba li odmah u krevet?
Treba li odmah u krevet? (Pexels)
Više o

seks

,

prvi spoj

,

seks na prvom spoju

,

seksualna kemija

Prvi spoj je prilično traumatično iskustvo za oba partnera, a kad je riječ o odraslim osobama, uvijek negdje lebdi pitanje o seksu - je li prerano spavati s nekim već na prvom spoju?

U slučaju da i vas muči ista stvar, evo zgodnog savjeta - prisjetite se pravila koja ste sami sebi postavili. Mnogi će reći: pravilo tri spoja će smanjiti pritisak, neki će reći najbolje odmah na prvom pa znate na čemu ste, a stručnjaci će reći: pričekajte i ne dajte sve na dlanu!

Stručnjakinja za veze i odnose Louanne Ward, vjeruje kako nije dobra ideja vezu zasnivati na fizičkoj privlačnosti i seksu.

Brzo će nestati te seksualne kemije. Veza koja je temeljena na seksualnoj privlačnosti, nije dobra veza, smatra Louanne. Bilo bi jako nezrelo vjerovati u suprotno. Muškarci i žene različito gledaju na seks i žene su te koje će emotivnije to doživjeti.

Nakon seksa na prvom spoju žena će vjerojatno očekivati da se nastavi odnos s tim muškarcem i očekivat će vezu, a ako nastavak susreta i veza izostane, vjerojatno će se osjećati iskorišteno i izgubit će samopouzdanje.

Ipak, nitko ne može znati što će se dogoditi sutra stoga je na svakom od nas da procijeni situaciju, emocije i eventualne posljedice

11.03.2018. 21:35:00
Novi komentar
nužno
nužno