« Seks
objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca
ISPROBAJTE :)

Seks kao lijek za glavobolju

Kad vam draga krene s pričom o glavobolji, donesite zdjelicu trešanja, izmasirajte je uljem lavande i, ako imate imalo stila i osjećaja, već će biti spremna za zadnji i najbolji lijek

Samo malo pripreme...
Samo malo pripreme... (Arhiva)
Više o

ulje lavande

,

trešnje

,

seks

,

glavobolja

Glavobolja kao izgovor za izbjegavanje seksa ne hoda već odavno, jer je uspješno dokazano da je upravo seks - jedan od najboljih lijekova protiv nje!

No, nije samo seks u igri - tu su i ulja za masažu i trešnje kao lijekovi koji nedvojbeno funkcioniraju. Zašto? Jednostavno - antocijanini koji se nalaze u trešnjama blokiraju upalne enzime i smanjuju bolove, pa je tako 20 trešanja 10 puta učinkovitije od popularnog aspirina.

S druge strane ulje lavande koje ćete umasirati na vrat i leđa ublažit će bol, mučninu i anksioznost koju teške glavobolje obično izazivaju.

Što se tiče seksa, on potiče oslobađanje endorfina, prirodnog lijeka protiv bolova koji može ublažiti ili u potpunosti eliminirati glavobolju.

Stoga, kad vam draga krene s pričom o glavobolji, donesite zdjelicu trešanja, izmasirajte je uljem lavande i, ako imate imalo stila i osjećaja, već će biti spremna za zadnji i najbolji lijek - seks.

21.05.2018. 21:34:00
Novi komentar
nužno
nužno