« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 4 godine
MA DA?

Sanjarenje isto ima značenje

Vrlo se često na taj način opuštamo i odmaramo mozak, čineći ga spremnim za nove napore, a moguće je i da nam naša podsvijest šalje neke poruke

Što znači kad sanjarite o...
Što znači kad sanjarite o... (Arhiva)
Više o

sanjarenje

,

značenje

Sanjarenje je nekima svakodnevnica, dok drugi misle da se radi o djetinjarijama koje su odavno prerasli. Ipak, to nije baš istina - vrlo često na taj način opuštamo i odmaramo mozak, čineći ga spremnim za nove napore, a moguće je i da nam naša podsvijest šalje neke poruke... pa da vidimo kakve:

Daleka putovanja - znači da žudite za promjenama. Ne znači isključivo potrebu za odlaskom, već za odmicanjem od ustaljenih navika.

Davanje otkaza - radite na rješavanju nekog problema, a pokušavate vidjeti kako biste se mogli osjećati ili koje bi mogle biti posljedice vaših namjera poistovjećujući se sa stvarnom situacijom.

Nevjera - fantazije i snovi su jedno, a stvarnost je drugo. Malo sanjarenja nikom ne škodi te ne znači da više ne volite svog partnera ili da trebate prekinuti vezu kao što to većina pomisli.

Posjet voljenoj osobi koja je umrla - još ste u procesu tugovanja, a ovako vam je lakše zamisliti da se vaša voljena osoba nalazi na nekom dobrom mjestu.

Svađa s osobom koja vas je povrijedila - nosite u sebi traumu i trebate pomoć da je razriješite jer se ne znate sami s njom nositi

31.08.2018. 18:03:00
Novi komentar
nužno
nužno