« Seks
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
OPA :)

Samo mu je seks na pameti?

Veza je sjajna stvar, naravno, no ako primjetite neke od ovih stvari, budite sigurni da je utemeljena samo na jednoj stvari - seksu

On misli samo na seks ...
On misli samo na seks ... (Arhiva)
Više o

seks

,

muškarci

,

libido

Normalan i zdrav odnos između muškarca i žene svakako jednom dolazi do točke kada postaje nešto više - ljubavna veza. No, što ako jedna strana teži tome više nego druga?

Kada smo rekli da normalan i zdrav odnos s vremenom prerasta u vezu nismo mislili na ljubavne odnose u kojima sudjeluje "vražićak" - nazovimo ga tako.

Svaki muškarac usprkos uživanju u ležernim odnosima jednog dana želi ući u ozbiljnu vezu, bilo da je to zbog usamljenosti, brige za drugu osobu ili jednostavno zbog mode.

Takav muškarac aktivno razmišlja o vezi s osobom s kojom je u ljubavnom odnosu. Na kraju krajeva, svi mi koji se ponekad nađemo u ležernom ljubavnom odnosu razmišljamo kako bi nam s tom osobom bilo u vezi.

Međutim, ponekad se u takvom odnosu nađemo s vražićkom, odnosno onim koji će se na sve moguće načine pokušati izmigoljiti od svake prisnosti koju mu partnerica nudi. Zašto? Zato što ga zanima samo i isključivo - seks.

Takav lik nikad nije siguran može li se naći s vama kad predložite, često će umjesto izlaska tražiti da dođete k njemu, zapravo, činit će vam se da vas izbjegava pokazati u javnosti.

Što je najgore, to je istina - njega zanima jedino kako ćete i kada završiti u krevetu, a sve ostalo mu je nepotreban ukras oko seksa koji pokušava izbjeći ...

Stoga, takvog lika možete istrpiti neko vrijeme ako je seks baš odličan, no nemojte se nadati da će se dogoditi nešto više od toga ...

17.06.2016. 22:09:00
Novi komentar
nužno
nužno