« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci
ODLIČNO!

S Donatom u bitku protiv začepljenosti i spore probave

Spora probava jedan je od glavnih problema s kojom se svakodnevno trebamo boriti, a na sreću imamo snažnog saveznika

Trebate magnezij!
Trebate magnezij! (Izvor: Donat)
Više o

probava

,

Donat MG

,

začepljenost

,

spora probava

Prirodna mineralna voda jedno je od pića koje često zaboravljamo ili ga uzimamo olako - samo kad nam nešto nije baš najbolje u želucu, popit ćemo čašu mineralne i to je to... a ona je toliko puno više od obične mineralne vode.

Donat jedan je od takvih pića koje je puno više od "samo mineralne" - koristimo je kad imamo problema s probavom. No njegova jedinstvena kombinacija minerala jednostavno nema konkurencije na tržištu prirodnih mineralnih voda. Potpuno prirodan način pomaže izlučivanju štetnih tvari iz organizma, regulira kiselo-baznu ravnotežu, a ujedno i osigurava dovoljnu količinu neophodnih minerala, posebice magnezija.

Svakodnevno redovno pijenje Donata, prirodne mineralne vode pozitivno će utjecati na hidrataciju, ali i blagotvorno stimulirati vaš organizam na rad. Uklanjanjem nakupljenih štetnih tvari, osnažit ćete svoj organizam, obnoviti preopterećeni probavni sustav, ali i smanjiti stres i tjeskobu. Naime, prirodna mineralna voda odvodi štetne tvari iz stanica i na taj način iz organizma se eliminiraju različiti toksini koje unosimo hranom, pićima i zrakom.

Ključna stvar za vaše zdravlje i dobrobit je dnevni unos magnezija, vrlo bitnog minerala, koji ne možemo sintetizirati u tijelu već ga moramo unositi hranom ili pićem. Magnezij je jedan od najvažnijih minerala koji se nalaze u stanicama našeg organizma koji sudjeluje u više od 300 različitih životno važnih metaboličkih procesa u tijelu.

Donat MG otvara!

Ljudi koji zbog različitih razloga pate od nedostatka tog minerala moraju konzumirati što više namirnica bogatih magnezijem. Najviše magnezija sadržavaju namirnice poput zelenog lisnatog povrća, žitarica, mahunastog povrća, različitih orašastih plodova, soje i algi.

No, ima i dodatan način koji je vjerojatno i najbolji - hidrira vaše tijelo i istovremeno unosite čak 100 posto dnevnog unosa magnezija putem prirodne mineralne vode Donat samo jednom čašom od 3 decilitra. Više detalja i preporuka potražite na stranicama donat.mg/hr.

29.11.2021. 11:02:00
Novi komentar
nužno
nužno