« Film
objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca
FAK

Rođendansko izdanje Velikog filmskog kviza + koncert

U opuštenoj atmosferi i uz obilje alkohola FAKO-ovci će obilježiti jednu dvadesetinu stoljeća postojanja njihove web-stranice

Peti rođendan FAK-ovci slave kvizom, tulumom i koncertom
Peti rođendan FAK-ovci slave kvizom, tulumom i koncertom (FAK)
Više o

FAK

,

Veliki filmski kviz

,

rođendan

U zagrebačkoj Produkciji kulture Aplauz, s početkom u 20 sati, ponešto drukčijim Velikom filmskim kvizom proslavit ćemo 5. rođendan našeg FAK-a. Pod vodstvom FAK-ova starog prijatelja, hiperaktivnog komičara Gorana Vugrineca Goca, i uz taktove odličnog akustičnog cover benda Rana Esculenta, u opuštenoj ćemo atmosferi i uz obilje alkohola obilježiti jednu dvadesetinu stoljeća postojanja naše web-stranice.  Svojim sudjelovanjem u kvizu našu će feštu uveličati i nekoliko istaknutih lica iz svijeta filma i televizije, ali o tome ćemo ipak nešto kasnije...

Kao i svaki put dosad, na rođendanskom će kvizu natjecatelji biti suočeni s više različitih kategorija pitanja. Čovjek koji je previše znao provjerit će vaše opće znanje o svijetu filma, Sofijin izbor vam omogućuje da sami odaberete sljedeću kategoriju na koju zatim mora odgovarati čitava dvorana, Memento donosi nove dvije asocijacije na temelju kojih ćete morati pogoditi važne osobe ili filmove, tradicionalno najzeznutija kategorija Izgubljeni u prijevodu od vas će i ovaj put zahtijevati da filmove prepoznate po slici, zvuku i titlovima, a Točno u podne na pozornicu će dovesti dvije najboljeplasirane ekipe da se snađu kako znaju i umiju pod kišom brzopoteznih, najslabijakarikastih pitanja iz usta i mikrofona našeg voditelja Goca. Posebno za ovu priliku pripremili smo i dvije nove kategorije, ali o njima ćete više saznati iduće subote.

"Zbog ovoga sam inzistirao da mi što prije srede da izađem van."
I. S. (62)

Po završetku kviza, sve vas pozivamo da se ostanete s nama družiti, nazdravljati i uživati u Zmajskome pivu na koncertu Rana Esculente. Ako kojim slučajem ne stignete na kviz (ili zakasnite s prijavom), dobro ste došli svratiti do Aplauza i nakon kviza, jer će Rana Esculenta žariti i paliti do dugo u noć!

S obzirom na zbilja ograničen broj mjesta, sve zainteresirane molimo da nam što prije prijave svoje ekipe na kontakt obrazac ili na mail info@fak.hr ("prijava za kviz" u naslov maila, ime ekipe i broj članova u sadržaju maila) ili na broj telefona 091 1179 329. Ulaznice će se i ovaj put naplaćivati simboličnih 15 kuna po natjecatelju. Govorim u ime svih FAK-ovaca kad kažem da će nam biti jako drago ako se vidimo u subotu!

03.10.2015. 14:44:00
Novi komentar
nužno
nužno