« Film
objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca
FAK POZIVA

Rođendansko izdanje Velikog filmskog kviza i koncert pride

Tradicionalno najzeznutija kategorija Izgubljeni u prijevodu od vas će i ovaj put zahtijevati da filmove prepoznate po slici, zvuku i titlovima

Dođite na rođendanski kviz
Dođite na rođendanski kviz (FAK)
Više o

Veliki filmski kviz

,

Produkcija kulture Aplauz

Glumci, redatelji, kvizaši pozivamo vas na rođendansko izdanje Velikog filmskog kviza + koncert, pozivaju FAK-ovci.

U subotu, 10. listopada, održat će se jedan poseban Veliki filmski kviz.

U zagrebačkoj Produkciji kulture Aplauz, s početkom u 20 sati, ponešto drukčijim Velikom filmskim kvizom proslavit ćemo 5. rođendan našeg FAK-a. Pod vodstvom FAK-ova starog prijatelja, hiperaktivnog komičara Gorana Vugrineca Goca, i uz taktove odličnog akustičnog cover benda Rana Esculenta, u opuštenoj ćemo atmosferi i obilježiti jednu dvadesetinu stoljeća postojanja naše web-stranice.

Kao i svaki put dosad, na rođendanskom će kvizu natjecatelji biti suočeni s više različitih kategorija pitanja. 

Čovjek koji je previše znao provjerit će vaše opće znanje o svijetu filma, Sofijin izbor vam omogućuje da sami odaberete sljedeću kategoriju na koju zatim mora odgovarati čitava dvorana, Memento donosi nove dvije asocijacije na temelju kojih ćete morati pogoditi važne osobe ili filmove, tradicionalno najzeznutija kategorija Izgubljeni u prijevodu od vas će i ovaj put zahtijevati da filmove prepoznate po slici, zvuku i titlovima, a Točno u podne na pozornicu će dovesti dvije najboljeplasirane ekipe da se snađu kako znaju i umiju pod kišom brzopoteznih, najslabijakarikastih pitanja iz usta i mikrofona našeg voditelja Goca.

Posebno za ovu priliku pripremili smo i dvije nove kategorije, ali o njima ćete više saznati ove subote.

S obzirom na zbilja ograničen broj mjesta, sve zainteresirane molimo da nam što prije prijave svoje ekipe na kontakt obrazac ili na mail info@fak.hr ("prijava za kviz" u naslov maila, ime ekipe i broj članova u sadržaju maila) ili na broj telefona 091 1179 329. Ulaznice će se i ovaj put naplaćivati simboličnih 15 kuna po natjecatelju. Govorim u ime svih FAK-ovaca kad kažem da će nam biti jako drago ako se vidimo u subotu!

 

06.10.2015. 11:58:00
Novi komentar
nužno
nužno