« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 5 godina i 10 mjeseci
SAVJETI

Riješite se stresa zauvijek - vrlo jednostavno

Kreativnost će nas opustiti i dozvoliti nam da svoju percepciju pomaknemo iz svakodnevnih briga prema opuštenijem stanju

Zbogom stresu
Zbogom stresu (Arhiva)
Više o

kreativnost

,

stres

Kreativnost može biti produktivna za naše stanje uma. Može nas opustiti i dozvoliti nam da svoju percepciju pomaknemo iz svakodnevnih briga prema opuštenijem stanju, koje se ne orijentira na kontrolu svakog aspekta, svakog trenutka.

Istražiti svoju kreativnost otvara brojne mogućnosti odrasloj osobi, koja je uronjena u svijet briga gotovo svaki trenutak dana. Slijede praktični načini povratka kreativnosti u vašu svakodnevicu. Slijedite one koji vam se najviše svide.

Promijenite svoju perspektivu

Razmišljajući izvan okvira, pokrećete kreativnost. Tako počinjete sagledavati svaku situaciju iz više različitih kutova. Kako biste promijenili svoju percepciju, ubuduće probleme odijelite na nekoliko elemenata. Zatim te elemente pomiješajte i pokušajte pronaći nove načine za pronalazak rješenja.

Razmislite što bi se dogodilo kada bi ideja za koju ste zapeli, jednostavno bila zamijenjena drugom.

Ova metoda je važna za jačanje kreativnosti jer vam pomaže da se odmaknete od fiksacija koje mogu ometati kreativna rješenja. 

21.06.2018. 16:31:00
Novi komentar
nužno
nužno