« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
KARLOVAČKO ROCKOFF

Rezerve, Jam Ritual, Ante Cash i Gretta za četvrtu festivalsku večer

Pretposljednji koncert Karlovačko RockOff festivala održao se prošli petak na već poznatom mjestu, u Shock Show Industry D'Katran

Sjajna četvrta večer u Katranu
Sjajna četvrta večer u Katranu (Karlovačko Rock Off)
Više o

finale

,

Karlovačko RockOff

,

četvrta večer

Ovog su se puta predstavili Rezerve, Jam Ritual, Ante Cash i Gretta, već poznata imena domaće scene.

Pred okupljenu publiku prvi su stali Rezerve iz Makarske. Punokrvni punk-rock Makarani odsvirali su većinu pjesama sa svog EP-ja „Evo Rezerve" koji su objavili krajem 2014. Svoje pjesme opisuju kao pjesme o ljubavi i ničemu, a glazbeni vatromet koji su ispucali prema publici, bio je odličan uvod u još jednu vruću RockOff večer.

Sljedeći na redu bili su The Black Keys, odnosno Jam Ritual, varaždinski rock bend koji često uspoređuju sa slavnijim umjetnicima.

Stotinjak koncerata koje imaju u nogama dali su im čvrstinu i definiranost u nastupu. Sami ističu da se glazbom bave upravo zbog onog osjećaja zadovoljstva da netko sluša to što rade, a sinoćnji je nastup bio upravo obostrano zadovoljstvo kako benda, tako i publike, onime što su im sa pozornice isporučili Varaždinci.

Već dobro ugrijanu atmosferu dodatno je zapalio Ante Cash koji svojim aktualnim singlom „Vakula" u suradnji sa Sašom Antićem iz TBF-a žari i pali nacionalnim radijskim eterom. Publika je aktivno sudjelovala u izvedbama poznatih hitova jednog od najinteresantnijih domaćih repera. Na svoj glazbeni put krenuo je prije 10-ak godina, još kao srednjoškolac, a desetljeće iza sebe uspio je obilježiti prepoznatljivim izričajem, hitovima i gledanim video spotovima koji broje i po pola milijuna klikova. Publika je prema Cashu pokazala otvorene simpatije.

Zatvaranje večeri pripalo je Gretti, rock bendu dobro poznatom zagrebačkoj publici. Vlasnici Porina i jednog od najslušanijih prošlogodišnjih hitova „Malena". Jednom su prilikom izjavili da vole svirke u klubovima, kad je nagruvano, kad se osjeti znoj i dim, kad odvrnu pojačala i to bude to. Upravo to što vole, ostvarilo se sinoć u Shock Show Industry D'Katran, uz raspoloženi bend i još raspoloženiju publiku. Večer je završila s osmijehom na licu.

Već idućeg petka, 9.10. očekuje nas finale gdje će se publici predstaviti najbolji od najboljih, po izboru stručnog žirija. Dobit ćemo pobjednika Karlovačko RockOff festivala za 2015. godinu! .

Uz bogati nagradni fond, bendovi su kroz nekoliko mjeseci dobili dodatnu medijsku pozornost, mogućnost predstavljanja publici kroz live svirku, odnosno kompletan tretman kakav i zaslužuju finalisti odlično zamišljenog i realiziranog projekta. 

05.10.2015. 16:15:00
Novi komentar
nužno
nužno