« Žene
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
ZANIMLJIVO :)

Razlike između žene i ljubavnice

Muškarci koji sebe doživljavaju kao atraktivne imaju veći afinitet prema ženstvenim licima, dok žene traže avanturu s muškarcima grubljih crta lica

Kako se bira?
Kako se bira? (Arhiva)
Više o

žene

,

ljubavnice

,

muškarci

,

odabir

Žena ili ljubavnica - pitanje je koje si svaki muškarac tiho postavi kad se zainteresira za neku ženu, a znanstvenici su došli do spoznaje na koji se način donosi odluka.

Crte lica presudne su za odluku je li neka žena materijal za suprugu ili ljubavnicu, pokazalo je istraživanje provedeno na Sveučilištu Stirling. 

Pokazalo se da muškarci koji sebe doživljavaju kao atraktivne imaju veći afinitet prema ženstvenim licima, dok žene traže avanturu s muškarcima grubljih crta lica

Žene sa ženstvenim crtama lica odabiru se u prvom redu za ljubavnice, a karakterizira iz manja vilična kost i puniji obrazi. Nježan se izgled povezuje s atraktivnošću, mladošću i dobrim zdravljem, a zapravo se radi o višoj razini estrogena.

Takve žene naročito su privlačne muškarcima koji već imaju partnericu, pokazalo je istraživanje na gotovo četiri stotine ispitanika muškog spola. 

Pa se vi pogledajte u ogledalo ...

25.07.2016. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno