« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci

Prvi dan obilježili prirodni materijali

Karmen Barić (Nova TV) i manekenka Lorena    Posavi nakon revija ‘bacile su oko’ na Metro
Karmen Barić (Nova TV) i manekenka Lorena Posavi nakon revija ‘bacile su oko’ na Metro (Zvonimir Krstulović)
Više o

Wella Fashion Week

,

Aiste

,

Maria Cardenas

,

Lowe Holder

,

Aganovich

,

Karmen Barić

Kozmetička marka Wella otvorila je deseti Wella Fashion Week Zagreb koji će se od 5. do 11. svibnja održavati u Balonu Boćarskog doma. Četiri poznate dame - Vanessa Radman, Iva Šulentić, Ida Prester i Marijana Mikulić izašle su na pistu ‘skockane’ sa savršeno sređenim frizurama koje su imale za cilj educirati prisutne o ovogodišnjim trendovima u oblikovanju kose.

Iz Welle poručuju kako će se u 2008. godini sve vrtiti oko ljepote prirodnog, karizme i urbanog stila. Nakon predstavljanja mladih dizajnera, na red su došli prvi ovosezonski ‘stranci’.

Led je probila Aiste iz Litve koja je dokazala kako se od ekološki prihvatljivh materijala može uspješno napraviti lijepa kreacija. Kolekciju su obilježili nabori i volani te prirodne boje. Maria Cardenas koja je u Zagreb došla iz Irske svojim krpicama dočarala nam je svu ljepotu Latinske Amerike, od kuda su i njezini korijeni.

Kao i njezina kolegica iz Litve i Maria je prilikom izrade koristila samo prirodne materijale (pamuk i lan). Višestruko nagrađivana dizajnerica London Fashion Weeka, Michelle Lowe Holder kao dominantne predmete u kolekciji je izabrala crne dolčevite i tajice. Od materijala prevladava pliš.

Na kraju se predstavila Nana Aganovich, na londonskoj modnoj sceni prozvana ‘velikim potencijalom’. Britanka je prikazala kolekciju kaputa u kojoj su se izmjenjivale (ne) boje crna i bijela s ‘vrištećom’ crvenom.

Fotografije cjelokupnog izlaganja prvog dana Wella Fashion Weeka Zagreb pogledajte u našoj galeriji

Piše: Iva Novak
08.05.2008. 03:08:26
Novi komentar
nužno
nužno