« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci

Mladi dizajneri svake godine sve bolji

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Zvonimir Krstulović)
Više o

Wella Fashion Week

,

NU-NU COMP

,

Iva Šimunović

,

Anita Pokrivač

,

Darija Klobučar Vukovinski

,

Tina Ivašković

,

Natalija Smogor

,

Tanja Vučetić Grgurina

Početak jubilarnog, desetog Wella Fashion Weeka tradicionalno je bio u znaku mladih dizajnera koji su okupljenima u Boćarskom domu pokazali što će po njihovom mišljenju biti ‘must have’ u sezoni jesen/zima 2008./ 09.

Svoje radove prvi je predstavio neobičan Nijemac koji stvara pod imenom NU-NU COMP. Tako su pistom prošetale manekenke obučene u elegantne kreacije koje su podsjećale na zlatne dane Hollywooda. Predmet koji prevladava u kolekciji je pripijeni korzet kojeg je i sam dizajner nosio prilikom pozdravljanja publike. Uslijedila je revija Ive Šimunović čije su kreacije plijenile pažnju zbog primjene čipke, jednog od najseksepilnijih materijala koji je na nekim mjestima otkrivao ‘više nego što je trebao’.

Tanja Vučetić Grgurina oduševila je pravom jesenskom kolekcijom u kojoj prevladavaju zagasite boje, dok je Natalija Smogor zaslužila dugi pljesak publike zbog kolekcije u kojoj su se najviše isticali ženstveni kostimi. Najugodnije iznenađenje bila je Anita Pokrivač koja ljepši spol u nadolazećoj sezoni vidi u šarmantnim pletenim kapama i šalovima te kratkim haljinicama.

Ines Jakšić također je bila inspirirana pletivom, dok je revija Darije Klobučar Vukovinski postala tema večeri, što zbog sjajnih i živahnih kreacija, što zbog manekenke koja je nakon pokušaja da profesionalno prohoda pistom u nekoliko brojeva prevelikim cipelama, naposlijetku odustala te ostatak posla odradila bosa. Priču o novim generacijama zaključila je revija Tine Ivašković koja se predstavila zanimljivom crnom kolekcijom.

Fotografije cjelokupnog izlaganja prvog dana Wella Fashion Weeka Zagreb pogledajte u našoj galeriji.

Piše: Piše: Iva Novak
08.05.2008. 03:15:07
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    marna
    09.05.2008. 11:27
    Uvijek su i bili dobri, ali nisu imali gdje to pokazati a i prodati ..........a papati se mora.
Novi komentar
nužno
nužno