« Knjiga
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
NAVIJAČI

Promovirano drugo izdanje knjige Torcida: pogled iznutra

Promocija knjige pretvorila se u tribinu o navijačima, a među gostima su bili i Bad Blue Boysi

Promocija knjige o Torcidi bila je dobro posjećena
Promocija knjige o Torcidi bila je dobro posjećena (Zvonimir Krstulovic/START PRESS)
Više o

Dražen Lalić

,

Torcida

,

promocija knjige

,

Bad Blue Boysi

,

Torcida: pogled iznutra

U srijedu navečer je u zagrebačkoj knjizari Profil održana promocija drugog izdanja među navijačima kultne knjige Dražena Lalića - "Torcida: pogled iznutra". Promocija je postala još zanimljivija nakon što je Torcida otkazala splitsku promociju, navodno zbog neslaganja sa stavovima novinara Damira Pilića i Jurice Pavičića koji su trebali knjigu promovirati.

Drugo izdanje knjige sociologa Dražena Lalića, redovitog profesora na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, izaslo je u proširenom izdanju a kao koautor pojavljuje se splitski novinar Damir Pilić (magistrirao je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu i diplomirao novinarstvo na zagrebačkom Fakultetu političkih znanosti).

Zagrebacka promocija knjige nije bila puka formalnost, za što su se pobrinuli promotori Damir Pilić, prof. dr. sc. Benjamin Perasović, dr. sc. Marko Mustapić te osobito sam Dražen Lalić. Promocija se pretvorila u tribinu o navijaštvu u kojoj su mnogi iznijeli svoja mišljenja, a potrajala je puna dva sata.

Neki su bili odjeveni u Hajdukove dresove. Zanimljivo je da na promociji nisu bili samo navijači Hajduka, vec i navijači Dinama, Bad Blue Boysi iz "stare garde", kao i aktivni pripadnici te navijačke skupine koji su u diskusiji dali svoj prilog, to je Dražen Lalić toplo pozdravio. Među ostalima na promociji je bio i poznati odvjetnik Ljubo Pavasović Visković, član Nadzornog odbora Hajduka.

Piše: Zvonimir Krstulovic/START PRESS
26.01.2012. 15:47:29
Novi komentar
nužno
nužno