« Zagreb
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
prometni kolaps

Gužve u Zagrebu - ne voze tramvaji, vlakovi kasne

Puknuta cijev zatvorila je Vukovarsku, a zbog nesreće kasne i putnički vlakovi

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Željko Šop/CROPIX)
Više o

cijev u vukovarskoj

,

puknuće cijevi

Puknuće vodovodne cijevi na križanju Vukovarske i Lučićeve ulice izazvalo je pravi prometni kolaps usred jutarnje špice.

Sav cestovni i tramvajski promet bit će obustavljen sve dok se kvar ne sanira, pa se vozačima savjetuje da izbjegavaju spomenuto područje ili da se oboružaju čeličnim živcima. 

Do puknuća je došlo oko 3,50 sati ujutro nakon čega je prekinut tok prometa u oba smjera. U međuvremenu je uspostavljen promet sjevernim prometnim trakom, a izvanredne autobusne linije voze od Držićeve ulice do Miramarske.

Zbog teške prometne nesreće na željezničko-cestovnom prijelazu u Trnavi, u jutarnjim satima je bila zatvorena dionica pruge od Borongaja do Sesveta. Vlakovi još uvijek kasne oko 20 minuta u dolasku na glavni zagrebački kolodvor.

Nakon što je završen policijski očevid, oba su kolosijeka otvorena za promet u 8,45 sati pa u HŽ-u uskoro očekuju normalizaciju prometa.

Na prijelazu u Trnavi, koji je osiguran svjetlosnim i zvučnim signalima, pod brzi vlak br. 2300, koji je dolazio iz Bjelovara, podletjelo je cestovno vozilo. Ozlijeđeni vozač je ubrzo nakon nesreće preminuo u bolnici.

16.09.2009. 09:47:32
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    juraj
    06.02.2011. 14:03
    baš cool
Novi komentar
nužno
nužno