« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
MONARH KAO METEOROLOG

Princ Charles Britaniji najavio nepovoljno razdoblje

VIDEO: Kako bi dokazao javnosti da nije nedostupan, princ Charles se na BBC-u okušao kao vremenski prognostičar

Fotografija vijesti
Više o

Velika Britanija

,

princ Charles

,

BBC

,

vremenska prognoza

Televizijski gledatelji koj su u četvrtak na BBC-u pratili vremensku prognozu nemalo su se iznenadili ugledavši princa Charlesa kao vremenskog prognostičara koji objašnjava kakvo se vrijeme sprema u tom području u nadolazećim danima, javlja Hina.

Obučen u tamno odijelo, s plavom košuljom i prugastom kravatom, Charles je, mašući rukama po zemljopisnoj karti i najavljujući hladne i kišovite dane u Škotskoj, izgledao kao pravi, profesionalni prognostičar.

"U višem gorju i Aberdeenshireu očekujemo snijeg, s nešto pahulja iznad Balmorala, ma tko je, k vragu, napisao ovaj tekst", povikao je princ Charles, zafrkavajući se s televizijskim osobljem.

"Hladni dan sa samo osam stupnjeva Celzija i prohladnim sjeveroistočnim vjetrom. Hvala Bogu da nije blagdan", nastavio je, a u studiju se čuo smijeh osoblja.

Svrha njegova pojavljivanja jest u tomu da ga se približi ga javnosti koja ga smatra nedostupnim. Njegova supruga, vojvotkinja od Cornwalla, također se okušala kao prognostičarka.

Princ Charles i njegova supruga nalaze se u posjetu Škotskoj u okviru godišnjeg Holyrood tjedna. Redakcija BBC-a u Škotskoj slavi 60. godišnjicu emitiranja.

10.05.2012. 21:41:23
Novi komentar
nužno
nužno